帮忙翻译一下这些句子~~英译中~~急!!!!

1.Checkinge-mailsregularlyeverydayisamustforeffectivecommunication.2.Adigitalsystemus... 1. Checking e-mails regularly every day is a must for effective communication.
2. A digital system uses distinct values, especially binary numbers, letters or icons, for input, processing, transmission, storage, or display.
3. Media-rich design is supposed to attract teenagers to click the items on the web site.
4. This web-based scheduling software system allows your customers to book appointments on-line or you can use it as an internal scheduling software system.
5. Some software engineers focus on developing embedded systems.
6. Java and C# are object-oriented languages.
7. The use of handheld computers will remain limited until more specialized services and applications are available.
8. The Microsoft .NET Framework redistributable package installs the runtime and associated files required to run .NET applications on Windows operating system.
9. Firmware, permanent programs in computing devices, is sometimes upgradable for printers, modems, and other computer devices.
10. If you are familiar with electronic devices, you are probably pleased that operating systems can now be found on many of the devices we use every day, from cell phones to wireless access points.
11. Taken properly, this approach could have great advantages over traditional methods of file encryption.
12. Electronic commerce enables transactions with people all over the world.
13. How can I keep from being interrupted by invitations to chat on QQ?
14. They will be able to send you the release notes soon.
15. An application on the server computer crashed, the blue screen appeared, and now there’s still a lot of work to do to get it running again.
16. I am delighted to have the honor of joining this team with so many talented programmers.
17. If you want to log onto SQL Server using Windows NT authentication, run a simple function, and you won’t have to reinstall the whole database application.
18. Microsoft is expected to recommend that the “average” Windows Vista PC have a dual-core CPU, a 2-Gb RAM and a graphics processor that runs three times faster than those on the market today.
19. There is something wrong with my “create post” page today. I just can’t update my blog.
20. If you use Firefox to visit iGoogle, you can resize columns, replace the iGoogle logo with your own icon, or add some subtle transparency effects to the search interface.
http://zhidao.baidu.com/question/81914313.html

1楼的不行啊,在线翻译的
bnwhjmdl
1。定期检查电子邮件每天都需要有效的沟通。
2。一个数字系统所使用的不同价值,特别是二进制数字、字母或图标,用于输入、处理、存储、传输,或显示。
3。丰富的媒体设计应该是吸引青少年点击物品在网站上。
4。这个网络调度软件系统,让你的顾客的书,你可以利用网上约会或者作为一个内部调度软件系统。
5。有些软件工程师重点发展嵌入式系统。
6。Java和c#是面向对象的语言。
7。手提电脑的使用仍局限更专业的服务和应用之前是可得到的。
8。微软的。net框架redistributable包裹装运行和相关文件。net应用程序需要运行在视窗操作系统。
9。固件,永久的项目,有时是upgradable计算机设备为打印机、调制解调器和其他的计算机设备。
10。如果你熟悉电子设备,你可能感到欣慰的是,操作系统,现在可以发现许多我们每天使用的设备,从手机到无线接入点。
11分。采取正确,这种方法将有很大的优势,对传统方法的文件加密。
12。电子商务使得交易与世界各地的人们。
13。我怎能不被打断,QQ上聊天邀请吗?
14。他们就能把你的释放。
15。一个应用程序服务器上的电脑坏了,蓝屏幕出现,现在仍有许多工作要做的就是把它跑了。
16岁。我很高兴有这个荣誉的加入这支球队有这么多的天才程序员。
17。如果你想登录SQL服务器使用Windows NT认证、运行一个简单的函数,你并不需要重新安装整个数据库应用程序。
18岁。微软预计会推荐“一般”的Windows Vista PC有双核CPU、2-Gb图形处理器的公绵羊、一只跑得快三倍比现今的市场。
19。有些不对劲,我今天的“创造”页面。我只是不能更新博客。
20。如果你使用Firefox访问页面大致相同,你可以调整圆柱,取代了与自己的图标标识页面大致相同,或添加一些微妙的透明特效去搜索接口。
怪蜀黍的爱
天啊,才一半

1.经常检查电子邮件是有效沟通的必须
2.数字系统使用不同的标准,特别是为了输入,处理,传输,存储,或展示的二进制,字母或图标
3.多媒体设计是为了吸引青少年对网站的点击
4.这种网络控制软件可以让你的客户在先预约或者作为你的局域网控制软件
5.一些软件工程师专注于开发嵌入式系统
6.Java和C #是面向对象(专业名词)语言
7.掌上电脑的使用将继续受到限制直到更多专业服务和程序可在掌上电脑上使用
8.Microsoft . NET Framework再分配组件包安装RUNTIME和相关文件以运行.NET程序在WINDOWS系统上
9.在电脑设备中,调制解调器,和其他电脑设备的固件和长用程序常是可以升级的
10.如果您熟悉电子设备,你可能会为随处的电子设备,从手机到无限接入点都能发现应用系统而高兴
wyzxxywl
1 。检查电子邮件,经常是每天都必须进行有效沟通。

2 。数字系统使用不同的价值观念,特别是二进制数字,字母或图标,输入,处理,传输,存储,或展示。

3 。多媒体设计是为了吸引青少年单击项目的网站上。

4 。这种基于网络的调度软件系统可让您的客户预约在线或您可以使用它作为一种内部调度软件系统。

5 。一些软件工程师,专注于开发的嵌入式系统。

6 。 Java和C #是面向对象的语言。

7 。使用掌上电脑仍将继续受到限制,直到更多的专业服务和应用程序可用。

8 。在Microsoft 。 NET Framework可再发行组件包安装运行及相关文件规定执行。 NET应用程序的Windows操作系统。

9 。固件,长期计划的计算设备,有时是升级的打印机,调制解调器,和其他电脑设备。

10 。如果您熟悉电子设备,你可能高兴的是,作业系统,现在可以找到很多的设备,我们每天使用,从手机到无线接入点。

11 。采取适当的,这种做法可能有很大的优势的传统方法的文件加密。

12 。电子商务交易,使世界各国人民。

13 。怎样防止被打断了邀请聊天的联系?

14 。他们将能够向您发送的发行说明很快。

15 。应用程序在服务器计算机上坠毁,出现蓝屏,现在还是有很多工作要做,以获得再次放送。

16 。我很高兴能有幸加入这个团队有这么多优秀的程序员。

17 。如果您想登录到的SQL Server使用Windows NT身份验证,运行一个简单的功能,您就不必重新安装整个数据库应用。

18 。预计微软建议的“平均”的Windows Vista电脑有双核CPU , 2 GB内存和引力19 。有问题的“创建邮报”网页今天。我只是无法更新我的博客。
19 。有问题的“创建邮报”网页今天。我只是无法更新我的博客。

20 。如果你使用Firefox访问的iGoogle ,您可以调整栏,取代的iGoogle标识您自己的图标,或添加一些微妙的影响透明度的搜索界面
小海忆0b
1 。检查电子邮件,经常是每天都必须进行有效沟通。
2 。数字系统使用不同的价值观念,特别是二进制数字,字母或图标,输入,处理,传输,存储,或展示。
3 。多媒体设计是为了吸引青少年单击项目的网站上。
4 。这种基于网络的调度软件系统可让您的客户预约在线或您可以使用它作为一种内部调度软件系统。
5 。一些软件工程师,专注于开发的嵌入式系统。
6 。 Java和C #是面向对象的语言。
7 。使用掌上电脑仍将继续受到限制,直到更多的专业服务和应用程序可用。
8 。在Microsoft 。 NET Framework可再发行组件包安装运行及相关文件规定执行。 NET应用程序的Windows操作系统。
9 。固件,长期计划的计算设备,有时是升级的打印机,调制解调器,和其他电脑设备。
10 。如果您熟悉电子设备,你可能高兴的是,作业系统,现在可以找到很多的设备,我们每天使用,从手机到无线接入点。
11 。采取适当的,这种做法可能有很大的优势的传统方法的文件加密。
12 。电子商务交易,使世界各国人民。
13 。怎样防止被打断了邀请聊天的联系?
14 。他们将能够向您发送的发行说明很快。
15 。应用程序在服务器计算机上坠毁,出现蓝屏,现在还是有很多工作要做,以获得再次放送。
16 。我很高兴能有幸加入这个团队有这么多优秀的程序员。
17 。如果您想登录到的SQL Server使用Windows NT身份验证,运行一个简单的功能,您就不必重新安装整个数据库应用。
18 。预计微软建议的“平均”的Windows Vista电脑有双核CPU , 2 GB的内存和图形处理器,运行3倍的速度比目前市场上。
19 。有问题的“创建邮报”网页今天。我只是无法更新我的博客。
20 。如果你使用Firefox访问的iGoogle ,您可以调整栏,取代的iGoogle标识您自己的图标,或添加一些微妙的影响透明度的搜索界面。