合同翻译,急!!!!!! 20

Beforeme,theundersignednotarypublic,onthisdaypersonallyappeared**,knowntometobetheper... Before me,the undersigned notary public,on this day personally appeared **,known to me to be the person whose name is subscrived to the foregoing instrument and acknowledged to me that he executed the same for the purpose and consideration therein expressed. 展开
回忆中的烟火
本人为如下签字署名的公证员,兹证明今日委托人亲临XX并在我面前发誓,据我所知,委托人的名字签署于上述文件之中,并且我确认委托人已经履行上述文件表述的目的。
lzzyb1031
在我之前,以下公证人,在这一天亲自出现** ,众所周知,我是人的姓名是subscrived上述文书,并承认对我说,他执行相同的目的和审议情况表示

在我之前,签名于末尾的公证人,在这天亲自出现**,已知对我是名字subscrived到前面仪器并且被承认给我的人他执行了同样目的,并且考虑在其中表达了。

内容有点不同,2个人翻译的。水平有限只能是这个样子了。自己体会吧。