按以下要求写一篇英语作文 80词左右 30

本学期,你班开展了<做家务尽孝心>的活动,同学们都尽力帮助父母做力所能及的家务活,收到了良好的效果。根据下面的表格,在班上交流一下你家做家务的情况。要求:1:说明你家家务... 本学期,你班开展了<做家务尽孝心>的活动,同学们都尽力帮助父母做力所能及的家务活,收到了良好的效果。根据下面的表格,在班上交流一下你家做家务的情况。要求:1:说明你家家务的分工情况。2:你对子女帮大人做家务的看法。3:倡议大家多做家务,70词左右。 家庭成员        家务          时间          妈妈  煮饭/洗餐具、洗衣服   工作日/几乎每天              爸爸  洗餐具/煮大餐   有时/周末
 我  拿垃圾出去/扫地       每天/一周两次
小陌陌sweet
Our family home is a mother, I , along with my father completed . But her mother almost every day cooking , washing dishes, washing clothes . Dad only occasionally on weekends will be cooking or washing dishes . And I just take out the garbage every day to throw .     I think Mom and Dad do more to help parents considerate housework is reflected , so we have to help their parents with household chores .
Xmas初十
先找一篇中文的 然后在有道词典上翻译