请帮忙翻译一下这句话,谢谢!!

thedifferencesbetweenhowyouraudiencewillperceiveyourpresentationasopposedtohowareader... the differences between how your audience will perceive your presentation as opposed to how a reader will consider your report, how you approached getting your message across in each or any other issue(s) that occur to you 展开
fecpo
之间的差异如何看待你的听众将您的简报,而不是如何读者会考虑您的报告中,您如何处理让您的信息传递在每一个或任何其他问题(县)发生的给你
百度网友1878503
你的听众如何看待你的演讲以及你的读者如何看待你的报告之间的不同,你如何把你的观点传达给每个听众以及如何处理任何突发状况
的人就就5847
不同之处在于你要如何让你的现场听众来理解你的描述而不是让一个读者来理解你的书面报告,你如何处理每个或其他任何出现的的争议来得到你的反馈信息