请各位英语高手帮写一封英文辞职信,我要交给我英国老板,写信时请注意以下几点,高分回报。

邮件请注意以下几点:1.我的英国老板人很随和,也很绅士,不想有太过份的语言。2.我想离职的原因是一个外国朋友给我介绍了一份新工作,这份工作的职位是采购经理,美国公司,新成... 邮件请注意以下几点: 1.我的英国老板人很随和,也很绅士,不想有太过份的语言。 2.我想离职的原因是一个外国朋友给我介绍了一份新工作,这份工作的职位是采购经理,美国公司,新成立的,职位及工资比现在高,新成立的公司总会有很多机会,而且更具有挑战性。这一点要让我老板明白,我不想再留下来。 3.我离职的另外原因我在现在这个公司工作并不是很开心,压力太大。 4.英国老板对我期望很高,不想我离职,但是考虑前景及工资我不得不这样,我离开他会很失望(表过歉意)。 5.好和好散,祝公司更成功繁荣(真诚的祝福)。 以上不是翻译,不要把以上几点的翻成英文,我是让高手们结合以上几点写一封真诚的英语辞职信。 谢谢啦! 展开
雨念0ml
游戏玩家

基本上我不认为薪水\压力这些东西应该写在辞职信里, 虽然你可以和老板面谈的时候说. 基本上这就是一个给大家台阶下的东西, 虚伪也是必要滴... Dear Mr XX, I am sorry to tell you that I have decided to resign from the company after XX years' work with you. This is a very difficult dicision for me; however, after careful consideration of my future career I choose to join a newly started US company as a Purchasing manager. I have learnt a lot from you during the past few years and I really appreciate all your help and support. Nevertheless, I think it is the time for me to switch to a more challenging role. The US firm, although much smaller, could provide me more opportunities and flexibility in my career. I am sorry if I have let you down by leaving at such a time, but I hope you could understand my decision. I sincerely wish you and the company all the best and let's keep in touch. Regards XX.