大家帮我看看我写的英语短文的错处~帮忙看下改改~

IWantToBeADrawerIlikepainting.Becauseitisinterestingandrelaxing.SoIwanttobeadrawer.An... I Want To Be A Drawer
I like painting.Because it is interesting and relaxing.So I want to be a drawer.And I draw people very well.But I can't (画风景画).
I will going to study hard.(我会给自己加油的!)
What about you?
麻烦了~~~~~帮忙看下语法错处,还有修改方法告诉下我,框框的字也拜托帮我写一下,我不知道怎样拼。。。还没教。。。
题目(发空格会被百度缩短):我想做一个画家
我喜欢画画。因为画画是有趣和令人放松的。所以我想要成为一个画家。我画人物挺好看的。但是我不会画风景画。我会去努力学习画画。我会给自己加油的!
你呢?
arwencw
I want to be a PAINT ARTIST (drawer给人的第一印象是“抽屉”---尽管也有画匠的意思--对,是画匠,不是画家。 Paint artist 则带有“绘画艺术家”的含义)

I enjoy painting because it makes me feel relaxed when I'm bored with something. I am very good at portrait painting (portrait painting-各种人像画)but my landscape painting has lots of room to improve. (我的风景画还有很大的进步空间)I will do my best to be a paint artist. (我会尽力去成为一个画家). What about you? What is your dream/ambition?
troublemember
画风景画 draw senic pictures
我会给自己加油的!)I will encourage myself
无语法错误
·神师傅·
我会给自己加油的!
I'll give oneself refueling!
你把中文都写上我好帮你修改。