谁能帮我翻译一下啊?

匿名用户
回答和翻译如下:

有一些事情是特别的。但是,拥有你,就像是拥有了一百万,我可以拿着我的一百万,去任何我想去的地方。给我一个被分手后,异常心碎的男孩吧。建立的渠道是:不,其实,我从不想着,要去破坏你的约会。去吧,给我看看你的晚餐到底有多么的丰富吧。卡洛斯。谢谢你。谁是将要去拯救你呢,大男孩。当蹦迪里的音乐停止而变轻的时候。谁将要去爱上你呢,大男孩。在早上的时候来临了,每个人都回家去了。沟通的渠道和桥梁是:不,我从没有想要去毁坏掉你的约会。去吧,展示给我看你的酷酷的晚餐吧。让我们停止吧,每个人都停止吧。每个人都停止。去广场上面,如果你是足够帅气的人的话。现在,每个人都跳起来,每个人都欢呼雀跃吧。每个人都跳起来。给我你的手,让你的帅气展现给大家看吧。让我们停止吧,每个人都停止自己所做的事情。现在,立刻就去广场上面,如果你是足够帅气的话。现在,欢呼雀跃起来,并且,每个人的情绪都被你带起来了,每个人都欢呼雀跃起来了。

Something special , butthere’s a million like you , everywhere I go . Give me a break boy . Bridge : No , I nevermeant to ruin your party . Go , show me that you are super cool . Chorus ( 2 X ) : Who A’S’gonna save you big boy . When the music stops and the disco lights are down . WhoA’S’gonna love you big boy . When the morning comes and everybody goes back home . Bridge: No , I never meant to ruin your party . Go , show me that you are super cool .Let’s go down , everybody down , everybody down . To the ground if you’re supercool . Now jump up everybody up , everybodyup . Put your hands if you’re super cool . Let’s go down , everybody down , everybodydown . To the ground if you’re super cool . Now jump up everybody up , everybodyup .