关于金融危机下中小企业生存现状的论文参考文献,谢谢!! 10

东方旭起
参考文献
1. 邬爱其,贾生华.“国外企业成长理论研究框架探折”.外国经济与管理,2002年12月,P2-5
2. 吕国胜.《中小企业研究》.上海:上海财经大学出版社,2000年,P15-18
3. 朱武祥.“股权结构与公司治理—对‘一股独大’与股权多元化观点的评析”.证券市场导报,2002年1月,P56-62
4. 提云涛.“我国上市公司股权融资偏好内在动因研究”.深圳证券交易所网站
5. Berger, A. N. and G. F. Udell, “ The economics of small business finance: The roles of private equity and debt markets in the financial growth cycle”, Journal of Banking and Finance 22(1998), 873-897
6. Robert Lensink and Paul van Steen, “Uncertainty and Growth of the Firm”, 2000, http://www.ub.rug.nl/eldoc/ccso/200014/200014.pdf
7. Ari Hytinen and Mika Pajarinen, “External Finance, Firm Growth andthe Benefits of Information Disclosure: Evidence from Finland” TheResearch Institute of the Finnish Economy (ETLA), Discussion Papers, 2002,25(2).
超圣科技