寻找一部电影的名字

以前看的一部国外的电影主角有部车,哪车能自动开,转变是90度直角转弯,主角衬衣里面发亮。不是霹雳游侠,哪主角衣服可以自已变,像是电脑人样... 以前看的一部国外的电影主角有部车,哪车能自动开,转变是90度直角转弯,
主角衬衣里面发亮。
不是霹雳游侠,哪主角衣服可以自已变,像是电脑人样
匿名用户
  Automan
  简体中文名: 电脑人
  导演: Kim Manners / Winrich Kolbe
  编剧: Glen A. Larson / Sam Egan
  主演: Desi Arnaz Jr. / Chuck Wagner / Robert Lansing / Heather McNair
  上映年度: 1983
  集数: 13
  语言: 英语
  官方网站: http://www.chuckwagner.com/automan.html
  制片国家/地区: 美国ABC
  剧情简介 ······
  Walter Nebicher is the police department's resident computer expert, although his immediate superior gives no respect as to his contribution to the force. To fix that, he creates a special program that creates Automan, an artificially intelligent computer construct that looks real, sounds reals and, given enough power, can have an actual physical presence outside the computer that feels real. Together, Walter and Automan along with Cursor, a small floating droid that can create any object Automan needs, battle the criminal elements of the city.
  1983年美国ABC的电视剧《电脑人(Automan)》,是警察局里的一个人创造了他,他有个蓝标,在空中随便一画,就能变出个东西,能变汽车飞机衣服吉他,还能和人类合体……
  BT种子下载:http://pickup.mofile.com/1201189264423740
制片帮素材
匿名用户
霹雳游侠

那就是飞狼或者007
wdxttsw
是霹雳游侠 很老的电影了···
zhanghainemo
神探加杰特,又名G型神探
极致荼糜k
那是疯狂的赛车吧