英文文章在线翻译

帮忙翻译下这篇关于中国功夫的文章。。急。Gradually,I'vecometounderstandthatthemartialartsdonotonlyimprovem... 帮忙翻译下这篇关于中国功夫的文章。。急。

Gradually,I've come to understand that the martial arts do not only improve my physical condition,but also make me feel more confident in dealing with the world around me.many actions of Chinese martial arts are actually based on meditation .They address the goal of happiness.They make the goal better fitted for each person .Other forms of exercises do not necessarily make people feel happy.but when exercising martial arts.you will become calmer and more cheerful. Such beneficial function has long been realized and treasured. Many of my American friends have benefited a lot from practicing the arts ,mentally and physically.
匿名用户
渐渐地,我已经认识到,武术不仅改善我的身体条件,但也使我感到更符合围绕中国武术me.many世界方面的行动实际上是有信心的基础上沉思。他们解决目标happiness.They目标,更好地使每个人配备。其他形式的练习并不一定会使人觉得happy.but在行使武术arts.you将更为冷静和愉快。这种有益的功能早已认识和珍惜。我的美国朋友,很多得益于实践艺术,精神和身体很多。
tenweysian
逐渐,我来了解武术不仅改进我的物理状态,而且做我感受确信与世界打交道在中国武术的me.many行动附近根据凝思实际上。他们演讲幸福的目标。他们做为每个人适合的目标好。锻炼的其他形式不一定使人感觉happy.but,当行使军事arts.you时将变得更加镇静和更加快乐。 这样有利作用长期体会并且被珍惜。 许多我的美国朋友从实践艺术有益于很多,精神上和完全。
宣丽益香春
这里的每个季节盛开自己的美丽:明亮的春天的花朵覆盖在绿色的斜坡;壮观的夏季thumderstorms是别处少见;蓝色的河流在山峦重叠运行在秋天的红枫树叶,白雪皑皑的山脉和磨砂松冬季树木阶段的安静特别感兴趣的宏伟场面。在一个晴朗的一天可以看到山峰此起彼伏之一。当天空乌云密布,就消失在地平线的云海。山也因其壮观的日出和SUNET的权良淑,其中的美,是其他地方无可比拟的。
应阑次念文
熄灯了
回头在给你发
唐霞1
too long