跪求英语翻译,急用啊

Oneday,theyoungmanandthegirlwerebothinvitedtoa(n) 45  program.Theboyto... One day, the young man and the girl were both invited to a(n)  45   program. The boy told the television hostess about his   46   future, whereas the girl was full of   47   for her life. They were both asked to write something on a piece of paper with their   48  . The boy: My younger brother’s arms are my arms. The girl: Broken wings, flying heart.
         They had both gone through the same sad experience, but their different   49   determined the nature of their lives. As seems the case,  50   disasters can strike our life at any time. How you handle the   51   when faced with it is the true   52    of your character. If you choose to   53   or escape from the situation, it will follow you wherever you go. But if you decide to be strong, the   54   will turn out to be a fortune on which new   55   will arise.
天使献祭
一天,年轻的男人和一个女孩都应邀参加 a(n) 45 程序。男孩告诉电视台女主持人关于他 46 未来,而这个女孩为她的生活充满了 47。他们被要求都在一张纸与他们 48 上写一句话。男孩: 我弟弟的手是我的手臂。女孩: 翅膀断了,心也要飞翔。他们已经通过相同的悲惨经历,但他们不同的 49 确定其生活的本质。如情况似乎是这样,50 灾害可以在任何时间罢工我们的生活。你如何处理 51 时面临着是性格的你的真正 52。如果您选择到 53 或逃生的情况时,它会跟着你无论你走到哪里。但是,如果你决定要坚强,54 将变成新的 55 将会出现一个财富。
crystal9285
一天,这位年轻的男子及该名女童,均被邀请参加一个访谈节目。男孩对电视主持人说他未卜的前途,而该女童却饱满着热情,憧憬着她的生命。他们都被要求用他们的脚趾在一张纸上写些东西。该名男孩写道:我的弟弟的手就是我的手。该名女童写道:破碎的翅膀,飞翔的心灵。
他们都经历了同样的磨难,但他们的不同的态度决定了他们的生命的不同的性质。突发性灾害在我们的生命的任何时候都有可能把我们毁灭。您如何处理不幸是考验你的性格的最好时机。如果您选择逃避,它将跟随你所到之处。但如果您决定要坚强,困难将成为一个财富,新的希望将会出现。
yiqixingfu1994
啦啦啦