帮我翻译几个英语句子谢谢啊!急需啊啊!高1的!

完成这样巨大的工程,我们常需要克服某些艰难的困苦。{OVERCOME}他的行动使我们确信他是诚实的。{convince}这所学校缺少有经验的老师{badlyoff}……谢... 完成这样巨大的工程,我们常需要克服某些艰难的困苦。{OVERCOME}

他的行动使我们确信他是诚实的。{convince}

这所学校缺少有经验的老师{badly off}

……谢谢!要用括号里的~
百度网友d1a955d
We need to overcome kinds of difficulties for the puepose of achieving such a formidable project.
完成这样巨大的工程,我们常需要克服某些艰难的困苦。

His deeds convinced us of his honesty.
他的行动使我们确信他是诚实的。

This school is badly off in teachers who have enough experience of teaching.
这所学校缺少有经验的老师。

手工翻译,译文精彩,放心使用
百度网友7640bcd
1.To complete this huge project, we often need to overcome some of the difficulties.
2.His action has convinced us that he is honest.
3.This school badly off experienced teachers.
明天音rK
1.We need to work together to overcome this enormous challenge.
2.His actions declared him to be an honest man .
3.This school is badly off for experienced teachers.