求翻译,不要用有道等翻译软件,灰常感谢!

Withregardtorelationshipquality,its“social”dimensionssuchascooperationandtrusthaveamu... With regard to relationship quality, its“social ” dimensions such as cooperation and trust have a much greater in fl uence on commitment than its “technical” dimensions such as knowledge transfers and adaptation . 展开
爱狗人ZYX轩
关于质量的关系,其“社会”的维度等合作和信任对承诺更大的在外语影响比其“技术”等维度知识转移和适应。
hugewood
至于一段关系的质量,这段关系在社交上的维度(比如协作与信赖)远比技术上的维度(比如知识的转移和适应)更能影响承诺的达成。