求一个英语句子的翻译

Thetypicaladultconsumesaround2000caloriesaday.Increasingconsumptionbyjustoneservingof... The typical adult consumes around 2000 calories a day .Increasing consumption by just one serving of fruit or vegetable per 1000 calories per day was associated with a 6 percent reduction in head and neck cancer risk. 展开
丁当张
The typical adult consumes around 2000 calories a day .
一般的成年人一天会摄取2000卡路里的热量。

Increasing consumption by just one serving of fruit or vegetable per 1000 calories per day was associated with a 6 percent reduction in head and neck cancer risk.
如果能够在摄取的每1000卡路里中增加一份水果或蔬菜,将会降低6%的头颈癌风险。

提醒其他答题者:consumes 是“摄取”的意思 不是“消耗”:)
百度网友ca3bc47
一个一般的成年人一天消耗2000左右卡路里。
每天仅由吃水果和蔬菜增加消耗的1000卡路里和6%的头缩小和颈部癌症风险有关
gmfchina
一个普通的成人每天摄取大约2000卡路里。每天只需在每1000卡路里中增加一份水果或蔬菜的摄入量,头部和颈部患癌症的风险将会减少6% 。
minyeung
一个普通的成年人一天消耗大概2000卡路里。每天只需增加1000卡路里的水果或蔬菜可以降低6%得头部和颈部癌症的风险。
zytzyt234
成年人每天约消耗2000卡.Increasing消费,只有水果或蔬菜的每1000卡路里,每天有6%头颈癌的发病率降低。