求翻译.........

代思菱u7
前言求翻译MY ROOM ·MY ROOMThis is my room. It’s a nice room. There is a window in the wall, and a bed next to the window. My desk is between my bookcase and my bed. There are a lot of books in the bookcase. A lamp is on the desk. There are some pictures on the wall. My backpack is on my chair. There are some books and a pencil case in my backpack. A football is under my bed. I like my room very much. Do you like it ?
日暮祈祷
很简单,但是没奖赏懒得翻🌚,就是如此物质的我。
追答
我曾努力地工作,也感到疲惫,我的义务很有点晚。在那个时候我喝了一些冰冷的水让我清醒,我拿起了手机并打开它,然后我在微信消息上显示了你的照片,我对你感到很失望。我不能停止在你的眼中看到我。我无法阻止我自己给你发信息,即使没有任何人在乎我,我只是在像一个收音机一样,诉说,诉说,诉说,但没有人在我身边。一直一个人。但我仍然抱着微小的希望。