阅读理解翻译(不要机译),谢谢

PlacestostayinBritainareasvariedastheplacesyouvisit.Whateveryourbudgetis,thechoice-fr... Places to stay in Britain are as varied as the places you visit. Whatever your budget is, the choice -from basic barn to small hotel, from tiny cottage to grand castle - is all part of fun.
Hostels
Cheap, good-value hostels are aimed at all types of like-minded travelers, who prefer value over luxury and you don't have to be young or single to use them. Britain's independent hostels and backpackers hostels also offer a great welcome. Facilities and prices vary, especially in rural areas, where some hostels are a little more than a bunkhouse (临时住房) while others are remarkably comfortable - almost like bargain hotels.
Youth Hotels
Founded many years ago to "help all, especially young people of limited means, to a greater knowledge, love and care of the countryside", the Youth Hotels Association is still going strong in the 21st century. The network of 230 hotels is a perfect gateway for exploring Britain's towns and countryside.
B&Bs
The B&B (bed and breakfast) is a great British institution, In essence you get a room in somebody's house, and small B&Bs may only have one guest room, so you'll really feel like part of the family. Larger B&Bs may have four or five rooms and more facilities, but just as warm as a welcome.
In country areas your B&B might be in a village or an isolated farm surrounded by fields. Prices reflect facilities: and usually run from around £12 to £20 per person. City B&Bs charge about £25 to £30 per person, although they're often cheaper as you go further out to the suburbs.
Pubs & Inns
As well as selling drinks and meals, Britain's pubs and inns sometimes offer B&B, particularly in country areas. Staying a night or two can be great fun and puts you at the heart of the local community.
Rates range from around £15 to £25 per person. Pubs are more likely to have single rooms.
飞天神蛇
在英国有各种各样的景点也有各种各样的居住地方。无论你先前的预算是多少,选择一个住的地方是很有趣的,有基本设施的车库,小旅店,路边村舍,或者雄伟的城堡。
招待所
价廉物美的招待所一般用户人群都是那些志趣相投的旅行者,他们注重价值高于奢华程度,作为一个旅行者,也不必担心只有年轻、单身的人才能够订到房间。英国那些独立的招待所和专对于背着背包徒步旅行者的招待所也有高品质的招待。每个招待所的设施和价格不尽相同,尤其是在农村地区,那里有些招待所更像是临时住房,而有些却非常的舒适,都是可以讨价还价的。
年轻人的旅店
以“帮助所有人,尤其是那些通过不多方式想要获得更多知识、收获爱情和关怀的来自农村的年轻人”为宗旨,很多年前成立的“年轻旅社协会”在21世纪依然在壮大中。230家连锁的旅店为探索英国城市及乡村提供了一个极棒的条件。
B&Bs
B&B(床和早餐)是英国的一家机构,本质上是你到别人家中居住,有些小的B&Bs仅仅只有一间客房,因此这个时候你会有一种家的感觉。比较大的B&Bs可以提供4到5间房间以及更多的设施,但是那样的话,只有在欢迎上你会觉得温暖而没有了家的温馨感。
在乡村地区,你所居住的B&B可能在一个村庄里,也可能在一个被田野环绕的农舍中。这里的价格和能提供的设施挂钩,一般来说,每个人是12到20英镑。即使比之走远路到郊区要便宜,城市的B&Bs一般是25到30左右一个人。
酒店和小酒馆
除了提供餐饮,英国的酒店和小酒馆又是也提供B&B,尤其是在城市地区。逗留1到2个晚上是一个非常有趣的经历,而且能使你深入到当地社会的中心。
价格一般会在每人15到25之间浮动。酒店更多的是提供单人房间。

非机译,希望对楼主有帮助!
阿茗琦向松
对于大多数人来说害羞是许多不愉快的起源。羞涩的人们都很焦虑并且很害羞,那就是,他们总是过分的关心他们的外表和举止。令人担忧的想法时常出现在他们的脑海里:我给人留下了什么样的印象?他们喜欢我吗?我是不是听起来很愚蠢?我有没有穿没有吸引力的衣服呢?
很明显这些让人不舒服的感觉会给人们消极的影响。一个人的他或她自己的信念是通过他或她行为的方式反映出来的,并且一个人行为的方式会影响其他人的反映。总体上来说,人们对于他们自己的思考方式对于他们生活的各种场合都有一种深刻的影响。
羞涩的人,有一种很低的自尊,很可能会变得极端并且很容易被其他人影响。他们需要一种对于他们在做“正确的事情”的保证。羞涩的人对于批评是非常敏感的;他们觉得这加强了他们的自卑感。他们也发现通过像这样的表达方式赞美来获得快乐是很难的“你刚才说的让我感觉很好。我知道那不是真的。”很明显善意的自我安慰是一种健康的品质,过度的却是伤害。
那么羞怯能不能被完全的消除,或是至少减轻呢?幸运的是,人们可以通过坚定决心和耐心的在建立自信上努力就可以战胜羞怯。因为羞怯和缺乏自尊是同时产生的,接受他们的软弱同样他们的强大对人们来说是很重要的。
我们中的每个人都是独一无二的,有个人的价值,对我们自己的个性感兴趣。我们越好的了解我们自己,那么挖掘我们全部的潜能就会变得更容易。那么不要再让羞怯妨碍我们拥有一个充实和富于的生活的机会。