请高手翻译

Whenwewanttogetsomeinformation,wewillbefacedwiththechoicebetweenreadingnewspaperandwa... When we want to get some information, we will be faced with the choice between reading newspaper and watching TV. Before making the right choice, we had better make a close comparison and contrast of them.
Television is one of the most important inventions of the last century. By watching TV we can learn quickly what has happened in every corner of the world. Besides, TV programs are usually far more interesting than written materials—newspaper.
詹采Qr
当我们想要获得信息的时候,我们会面临是要读报纸还是看电视的选择。在做出正确选择之前,我们最好把这两者好好比较一下。
电视是上个世纪最重要的发明之一。通过看电视,我们可以非常快的了解世界各个角落在发生着什么。除此之外,电视节目比起手写材料——报纸,要有趣得多。
(手工翻译)
溢池
当我们想要获取信息时,我们将面临一个选择,在读报纸与看电视之间。在做一个正确的选择之前,我们最好做给他们一个接近的比较和对照。
电视是上个世纪最为重要的发明之一。通过看电视我们可以快速的知道世界上每个角落发生了什么。而且,电视节目通常比书面材料——报纸更有意思。
Mr墨子
当我们想要得到一些信息时,我们通常会选择读报或者看电视。在做出正确选择之前,我们最好选择一个比较接近的比较关系然后对它们进行对照。
电视机是我们最近几个世纪最重要的发明之一。看电视的时候我们可以很快知道在这个世界上每一个角落所发生的事情。另外,电视节目比起这个纸质材料——报纸,往往更有趣鲜活。
jia851008
当我们想要得到一些信息时,我们通常会在读报或者看电视之间做选择。在做出正确选择之前,我们最好选择一个比较接近的比较关系然后对它们进行对照。
电视机是上个世纪最重要的发明之一。通过电视,我们可以很快了解世界上每一个角落所发生的事情。另外,电视节目比起这个纸质材料——报纸,往往更有趣鲜活。
(纯手工翻译)