求英语高手帮忙翻译!!

愁,是个证书的内容,老大要我翻译很多,希望有高手帮忙翻下,分数不是问题。~Thecontainershallberesistanttocorrosionduetothes... 愁,是个证书的内容,老大要我翻译很多,希望有高手帮忙翻下,分数不是问题。~
The container shall be resistant to corrosion due to the state of the art.
It is the task of the manufacturer to use surface treatments or materials which guarantee this performance.
Bodies and lids,hot dip galvanized after completion,and other hot dip galvanized parts shall meet the requirements of EN ISO 1461.
Zinc electro-plated parts shall meetthe requirements of ISO 2081/
Weldless bodies,lids and parts made out of continuously hot-lip zinc coated steel sheets shall meet the requirements of EN 10142.
多谢各位高人~~请速度帮忙~~
云雾独步
容器对腐蚀将是有抵抗性由于科技目前进步水平。
它是保证这表现制造商的任务使用表面处理或材料。
身体和盒盖、在完成以后被镀锌的热的垂度和其他热的垂度被镀锌的零件将符合EN ISO的要求1461年。
锌电镀的零件将ISO 2081/Weldless身体,
盒盖的meetthe要求,并且从热嘴唇锌被涂上的钢片做的零件连续将符合EN 10142的要求
沐紫诞③82
由于艺术的状态这个容器应抗腐蚀。
这是任务的制造商使用的表面处理技术,保证或材料性能。
身体和盖子,热镀锌竣工后,与其他热镀锌配件要满足要求的“国际标准化组织(ISO)。
锌electro-plated部分应要求ISO 2081 /
Weldless体、眼睑和零部件制造出来的hot-lip连续镀锌钢板表面应满足要求的10142。
有些单词不够标准啊!!!!!