谁能帮我翻译一下 谢谢了

【gL】IfRussiahadafightoneday,nomatterwhoisright,pleasebybringingtocoaxRussiaIfRussiasp... 【gL】

If Russia had a fight one day, no matter who is right, please by bringing to coax Russia
If Russia split the day regardless of when and where, please come to Russia by bringing

If one day catch up by bringing the requested Russia by bringing more Russian
Russia lost if one day catch up by bringing the requests by bringing Russia

Please bear in Russia by bringing slight hand unexplored by bringing life to protect Russia
There are reborn in this life good or bad is not enough.
jmy1000000
如果有一天俄罗斯发生了战争,不论哪一方是对的,请引导俄罗斯
如果俄罗斯某天在某地分裂了,请到俄罗斯来

如果在那一天前,带来更多的俄罗斯人能够为俄罗斯带来她所需要的
俄罗斯失去了能在那天来临之前带来她所需要的的这种可能

请牢记以带来的生命的微弱的手不去探索来保卫俄罗斯
为好的或者不好的生命带来重生是远远不够的
西南空压机
兄弟,你用google全文翻译,很不错的。
花痴可可
如果俄罗斯打了一天,无论谁是正确的,请将使俄罗斯
如果俄罗斯分裂了一天无论何时何地,请到俄罗斯

如果有一天赶上,把这些要求俄罗斯将更多的俄语
俄罗斯失去了,如果有一天赶上将要求被俄罗斯

请牢记俄罗斯通过轻微的手尚未被带的生命去保护俄罗斯
生活中有新生好或坏的是不够的。