翻译8句话,请高手帮帮忙吧!回答请通顺,不要用电脑的在线翻译,非常感谢。急!!!!!在线等!!!!!

1Thisisdonebypreparingthegreenteajustlikethewayitwaspreparedbefore-bywashingtheleaves... 1 This is done by preparing the green tea just like the way it was prepared before-by washing the leaves right after picking them,then boiling them.
2 Syudies have found out that green tea has polyphenol,which is believed to be stronger than vitaminC and vitamin E.
3 You can slowly increase the amount you drink to allow your body to get used to it.
4.Our world is changing with ever mcreasing speed and many people are finding it difficult to keep up with it.
5 Although no one can control the world at large,people do have the ability to control their personal world by controlling stress and their reactions to it.
6 The results of stress or the ways it shows in a person's life are,in part,their reactions to the situation.
7 Some of the ways in which stress 'shows up'are needed to be found before more serious diseases develop.
8.A professional hypnotist not only guides people through stress reducing exercises and offers suggestions for dealing with stress,but also teaches self hypnosis skills which can be used throughout life.
何等恒等式
1 像之前如何准备绿茶一样,这项准备方式是类似的:采摘之后立即洗净茶叶,然后再煮。
2 研究发现绿茶含有多元酚,其作用强于维生素C和E。
3 你可以缓步增加饮茶量,使身体能够逐步适应。
4 我们的世界从未停下变化的脚步,而且变化越来越快,多数人很难跟上这变化的步伐。
5 人们不可能掌控世界的全局,但通过控制自己的压力和对外界的反应,还是可以掌控个人的世界的。
6 压力所导致的结果,或者说压力在个人生活中的表象,某种程度上讲,就是人们对环境的反应。
7 有必要弄清楚压力在导致更严重后果之前的多种“表现”方式。
8 有些催眠师不仅指导人们锻炼减压或提供其他建议,他们还会教人可能受用终身的自我催眠术。
百度网友970eec250d
1这是通过编写就像它准备之前,通过清洗叶子的方法绿茶采摘后他们的权利,那么他们沸腾。
2 Syudies已经发现,绿茶茶多酚,这被认为是比维生素C和维生素E更强
3您可以慢慢增加量你喝让你的身体去适应它。
4.Our世界正在改变,越来越mcreasing速度,许多人都发现难以跟上它。
5虽然没有人可以控制整个世界,人们有能力通过控制压力和控制他们的反应,但是他们的个人世界。
6的结果压力或它的方式在一个人的生活显示的,在某种程度上,他们的反应的情况。
7,在其中强调'显示up'are需要找到一些方法之前,更严重的疾病发展。
8.A专业催眠师不是通过人们只强调减少演习指导,并提供了处理压力的建议,但也教导自我催眠,可以在整个生活中使用的技能。
百度网友a55f08e
1.喝绿茶的方法是在煮绿茶之前,需要先采摘清洗。
2.研究表明,绿茶中含有多酚,起作用强于维生素C和E。
3.你可以根据你身体的需要来增加绿茶的分量。
4.我们的世界随着mcreasing(无法翻译,没有此单词)的速度发展,人们可以发现却很保留它。
5.尽管没有人可以控制整个世界,人们有能力通过控制压力和控制他们的反应来把握他们的个体。
6.在人们的生活中,压力的结果或表现方式在某种程度上是通过他们的反应。
7.在更严重的疾病出现之前,一些解压的方法需要被发现
8.一个专业的心理学家不仅仅引导人们通过减压练习和提供建议来解决压力,而且能够通过教授心理技能来进行自我调节在日常生活中。

(个人翻译,希望采纳)