足球明星卡卡在拿到世界足球先生的时候的那段获奖感言 全英语的那段话 = =

有谁知道足球明星卡卡在拿到世界足球先生的时候的那段获奖感言全英语的求那段话==... 有谁知道足球明星卡卡在拿到世界足球先生的时候的那段获奖感言 全英语的 求那段话 = = 展开
匿名用户
Tonight is really a special night for me, cause when i was young, i dreamed of becoming just a professional player for Sao Paolo, and play one game for the national team, just it. But the Bible says, God has got more than we can think or than we can want, and this is what happened in my life, thank you!

今晚对我来说是个很特殊的夜晚,因为当我还年轻的时候,我的梦想只是成为一个圣保罗的职业运动员,还有为国家队踢1场比赛,仅此而已。但是 说,上帝会给你比你想要的更多的东西,这些就是发生在我生命中的事,谢谢!

翻译的不好啊~~
AIRIOT
浅安怡时光

Tonight is really a special night for me, cause when i was young, i dreamed of becoming just a professional player for Sao Paolo, and play one game for the national team, just it. But the Bible says, God has got more than we can think or than we can want, and this is what happened in my life, thank you!
中文翻译:今晚对我来说真的是一个特别的夜晚,因为当我年轻的时候,我梦想成为圣保罗的职业球员,为国家队打一场比赛,就这样。但圣经上说,上帝的恩赐超出了我们的想象,也超出了我们的需要,这就是我生命中发生的一切,谢谢!