帮忙翻译一段话。

Thereisnopointdestroyingyourpeaceofmindandhappinessbytakingthewrongjob.Societymaypres... There is no point destroying your peace of mind and happiness by taking the wrong job. Society may pressure you into grabbing whatever you can get. If you do not have a set path that must be taken, then you have the opportunity to choose something you will not only be paid for doing, but enjoy. 展开
玉梨的糖果
没有一点破坏你的内心的平静和幸福的错误的工作。社会压力时,你到任何你能抓住。如果你没有,必须被设置,那么你就有机会选择一些你不但要付费,可从中得到的乐趣。
consider112
因为开始了一份不适合自己的工作而要破坏你思想的平和与幸福根本毫无意义
社会可能强制性的决定了你能得到些什么 如果你没有一条必须被迫去执行的道路 你就会有机会选择一些你并不只是付出还会享受的东西