翻译一下啦~~翻译成中文

----I'mtakingmyfamilytoothercountriestohaveatrip.MywifeandIandourtwochildrenareallgoi... ----I'm taking my family to other countries to have a trip. My wife

and I and our two children are all going along. My older brother has

decided to go with us. He has never been overseas(出国) and he is

even more excited than the children. My father is so old that he'd

like to stay home and take care of the house.

----We're going to go by train to New York, and then take a ship to

Europe(欧洲). When we arrive in Europe, we're going to several

countries for sightseeing(观光). We'll go to places either by

train or by bus. We're planning to fly home.

----It took us a long time to decide where to go, but I think we

have planned a very interesting trip. We'll go to England, France

and Italy(意大利). My wife is very interested in going to France,

because she is a teacher of French. And my brother, who speaks very

good Italian, is looking forward to the trip to Italy.

----We also talked about how we would go to Europe. At first we

wanted to fly because it would be faster and would save more time.

But my brother likes to take a boat trip and the children enjoy that,

too.
百度网友8298aac
——我要带我的家人到其它国家去旅游。我的妻子

我和我们的两个孩子都去。我的哥哥有

决定跟我们一起去。他从来没有出过国,他是

更兴奋的孩子们。我的父亲是太旧了,他想

喜欢待在家里照顾家庭。

——我们要乘火车去纽约,然后拿一艘

欧洲。当我们到达欧洲,我们要几个

国家旅游。我们去的地方,或者通过

火车还是乘公共汽车去。我们打算乘飞机回家。

——我们花了很长时间才决定到哪儿去,但是我认为我们

一个非常有趣的旅行计划。我们要去英国,法国

和意大利。我的妻子是非常感兴趣,到法国去,

因为她是一个老师的法语。和我的兄弟,谁说得很

好的意大利,期待着去意大利。

——我们也谈到了我们如何将去欧洲。首先,我们

想要飞,因为它会更快,可以节省更多的时间。

但是我的哥哥喜欢乘船旅行和孩子们喜欢这样的生活,

真是太好了。
希望可以帮到你~~~~
默sunny
我将和我的家人一起去别国旅行。我的妻子和两个小孩会和我一起同行。我的哥哥也决定和我们一起去。他从来没有出国过所以看起来他比小孩子还兴奋。我的爸爸年纪太大了所以他宁愿呆在家里照看房子。我们会先坐火车去纽约然后再坐船去欧洲。当我们到欧洲后,就能去周边的国家观光。我们要不坐火车,要不坐公共汽车,我们正计划着坐飞机回家。去哪里这个问题真的花费了我们很长时间来决定,但是我决定我们计划了一个很有趣的旅程。我们将去英国,法国和意大利。我的妻子对法国很感兴趣因为她是个法语老师。我的哥哥,讲的一口流利的意大利语,非常盼望能去那。我们也讨论了将怎么前往欧洲。最初我们想坐飞机因为这样比较快能节省很多时间。但是我哥哥喜欢坐轮渡而且孩子们也很喜欢。