高手给翻译一下吧,谢谢

Asitturnedout,Iwasonlypartlyright.Imighthavebeenphysicallysaferstayinghome,nutIcertai... As it turned out ,I was only partly right. I might have been physically safer staying home ,nut I certainly risked my financial well-bening brying online.
According to eBay,all were customers of my local internet service provider. My ISP, of course,denied that a problem existed on its end.
One ISP customer,while doing an upload to his personal web page a few weeks before, had discovered a directory containing more than 400 user account names and passwords.
Amazingly, the ISP still responded that it was highly unlikely that security had been breached on its end,since no credit card date was in danger.
Just after my ISP said that,attackers form the Philippines apparently made off with the e-mail account names and passwords and then used them to request new account passwords at eBay and other onlines sites.
Could it be that the e-commerce sellers,in their rush for higher income,oversimplify security so as not to discourage buyer?or is it just that it’s not their money that’s at risk?
周清静
结果,我只对了一半。要是在家的话,我可能是安全的。但是我一定会让我情况良好的财政状况在网上受到破产的威胁。根据易趣,也就是我当地因特网服务商提供的消息。当然,我自己的ISP否认了这个问题的存在。有一个ISP客户在几星期前往他个人网页上传资料时,发现了一个目录,里面有400多个用户名和密码。
但奇怪的是,这个ISP仍然坚持它的安全性根本不可能受到破坏,因为没有信用卡显示是危险的。
当我的ISP说了这些以后,菲律宾的黑客就偷走了这些用户名和密码,然后用它们在易趣和其他在线的网站上申请新的账户密码。
这可能是那些电子商务卖家吗?他们为了谋取高收入,又为了不打击到买者,所以就把安全性高度简单化了?又或者是他们认为受到威胁的不是他们的钱?
dwj415
结果是,我只有一半吧。我身体上可能更安全,我一定在家,螺母brying冒着金融well-bening在线。
根据易趣用户,都是我的当地的互联网服务提供商。我的ISP,当然,否认了对其存在的问题。
一个ISP客户,同时做一件上载到他的个人网页前几周,已经发现了一个目录包含了400多用户的帐户名称及密码。
令人吃惊的是,那是ISP仍然反应极有可能是安全已突破其结束,因为没有信用卡日期的危险。
我说,袭击者形式ISP菲律宾显然偷走了电子邮件帐户名称及密码,然后用他们的要求新帐户密码在eBay和其他onlines地点。
是否能在他们的电子商务的卖家,对提高收入,短小的安全,不去阻止买家吗?或者只是那不是他们的钱是危险吗?
事实证明,我只是部分正确。我可能会受到身体更安全的待在家里,我当然冒着螺母我的财务良好的安妮特贝宁brying在线。
根据eBay,都是我的本地互联网服务供应商客户。我的ISP,当然,否认问题存在于它的尽头。
一个ISP客户,而做一个上传几个星期前他的个人网页,发现了一个目录,包含超过400个用户帐户名称和密码。
令人惊讶的是,互联网服务供应商仍回应,这是极不可能的安全已受到破坏的结束,因为没有信用卡日期危险。
我的ISP刚说,袭击者似乎形成菲律宾提出了与电子邮件帐户名和密码,然后用他们要求在eBay和其他人在线网站的新帐户密码。
难道电子商务卖方在他们的收入较高的繁忙,过于简化安全,从而不妨碍买方?还是只是说这不是他们的钱,在危险的