一小段英语短文的翻译----------------高手帮忙

Socialpracticehasbeenmoreandmorepopularinschools.Seniorschoolstudentsareaskedtoenters... Social practice has been more and more popular in schools. Senior school students are asked to enter society and get some ideas of it. Surely, social practice has many advantages. Firstly, social practice can offer students a chance to contact society and meet different kinds of people. In this way students can gain some precious social experience, which will be useful to their future career. Secondly, students can apply what they have learned in class to practical work, thus knowing themselves more clearly. Thirdly, social practice can bring them some financial reward and make them more independent of their family.
不要机器翻译,要人工
一剑出血

社会实践在校园已经越来越受到欢迎。学校要求高中学生走向社会,建立对社会的初步概念。当然,社会实践是有很多好处的。首先,社会实践为学生们提供了接触社会、接触不同人群的机会。通过这种方式,学生可以获取宝贵的社会经验,这些社会经验对他们将来从业是非常有用的。其次,学生可以将课堂上学到的知识应用到实践中,这样就会更加清楚地看清自己。其三,社会实践可以为学生们带来一定的物质回报,使其能够更加自立、不再仰赖于家庭。
rujin887
先留名。15分钟奖励 哈哈

试译:玛丽永远也忘不了第一次见到他时的场景。那天的他戴着墨镜,突然在班上现身。他大摇大摆地走进来,拽地像学校是他家开的一样。很快有消息传来:他来自纽约。
出于某种原因他坐在了玛丽后面,玛丽为此感到十分满意,因为教室里可不只她后面有空位置。但是她很快意识到这并不是因为自己,而很有可能只是因为她坐在最后一排而已。
满意请给好评 谢谢-3-
追问
当我白痴啊