麻烦各位英语好的,帮我个忙,把英语翻译一下!我必定重谢!!

Mikebeganpaintingwhenhewasfiveyearsold,andwhenhewassix,hewasalreadyverygoodatit.Hepai... Mike began painting when he was five years old,and when he was six,he was already very good at it.He painted many beautiful and interesting pictures,and people paid a lot of mony for them. They said,"This boy's going to be a very famous painter after he grows up,and then we're going to sell these pictures for a lot more money."
Mike's pictures were different from ather people's because he never painted on all of the paper. He painted on half of it,and the other half was always empty.
"that's very clever,"everyone said,"Nobody else does that!"
One day somebody bougt one of Mike's pictures and then said to him,"Mike,why do you always paint on the bottom half of you pictures but not on the top half."
"Because I'm so small,"and my painting brushes can't reach the top half."
anglekiss0
麦克5岁开始学画画,6岁就已经画的不错了。他画了很多美丽而且有趣的画,人们愿意花很多钱购买。他们说道“这个小家伙长大后肯定能成为一个有名的画家,那时候我们再转手卖掉这些话,一定能赚大价钱。”
麦克的作品与众不同,因为他的话从来都只画一半。他画一部分,另外一部分都是通过保留空白。“这很巧妙”每个看过的人都说道:“还没有其它人这么做呢。”
有一天,一个人买了麦克的话,并问道“麦克,为什么你总是只在画的底部画图案,上面部分都保留空白呢?”麦克回答道:“因为我太矮,我的画笔根本画不到上部分。”
xunuo19940504
当迈克五岁时,他开始(学习)画画。当迈克六岁时,他已经能画得很好了。他画了很多漂亮的和有趣的画,很多人用很多的钱来买他的画。他们说:“在这个男孩长大以后,他将会成为非常著名的画家。我们就能把这些画卖了,获得许多的钱。”
迈克的画是与其他人的画不同的,因为他从不把整张纸画满。他只画纸的一半,其他的部分总是空白的。
“这是非常聪明的,”每个人都这么说,“没有其他人这么做。”
一天,有人买了一张迈克的画,然后对迈克说,“迈克,为什么你总是只画纸下半部分,而不画纸的上半部分呢?”
“因为我太小了,我的画笔不能碰到纸的上半部分。”
d调美女
迈克开始画他5岁,他六岁的时候,他已经很擅长画了很多美丽而有趣的画跑着的好,人们为他们付出了很多的锑。他们说,“这个男孩将是一个非常著名的画家,他长大后,然后我们打算卖很多钱这些照片。”
Mike的照片是从粥的人有不同的,因为他从来不在整张纸上作画。他只画了一半,另一半总是空的。
“这是非常聪明的,”大家都说,“从来没有人这么做!”
有一天,有人迈克图片bougt之一,然后对他说:“迈克,你为什么总是在你的照片的下半部分涂料,但是不能在上半部分。”
“因为我是如此之小,”和我的画笔不能达到顶峰的一半。“