返老还童经典台词有哪些?

两碗小米粥
1、Our lives are defined by opportunities.
我们的生命因为各种各样的机遇而变得更有意义。

2、And one fall day, a familiar visitor came knocking on our door.

秋天的一天,死神不期而至。

3、It`s not about how well you play. It`s how feel about what you`replaying.

无论你弹奏得怎样,重要的是你弹琴时的感受。

4、There is always something that I should remember for the rest of my life.

总有一些事情是我需要铭记一生的。
情感核弹

1.Some people, were born to sit by a river. 无论什么肤色,什么体型,人们都是孤独的。但可怕的不是孤独,而是惧怕孤独。其实孤独没什么不好,真的。 NGUNDA OTI: Plenty times you be alone. You different like us, it's gonna be that way. But I tell you a little secret. Fat people,skinny people, tall people, white people... they just as alone as us... But they scaredshitless... Not a thing wrong with being alone... no sir...
2.Some get struck by lightning. 当我瞎了一个眼睛,几乎听不见晨间喧嚣,动不动就抽搐,总是丢三落四,上帝却依然扔下闪电来提醒我,能够活着已经是桩幸运的事了。 MR. DAWS: I'm blind in the one eye...I can't hardly hear...I get twitches and shakes out of nowhere... I lose my line of thought... but you know what... God keeps reminding me I'm lucky to be alive...
3.Some have an ear for music. 无所谓你弹奏得怎样,重要的是你弹琴时的感受……我们命中注定要失去我们所爱之人,不然我们怎么知道他们在我们生命中有多重要? THE WOMAN: It isn't how well you play, it's how you feel about what you're playing... We're meant to lose the people we love. How else would we know how
doudou2019home
一件事无论太晚或者对于我来说太早,都不会阻拦你成为你想成为的那个人,这个过程没有时间的期限,只要你想,随时都可以开始,要改变或者保留原状都无所谓,做事本不应该有所束缚,我们可以办好这件事却也可以把它搞砸,但我希望最终你能成为你想成为的人。
晓晓的小窝
要是我告诉你我没有变老,而是变得更年轻了呢?那真不幸,你必须看着你爱的人先你而去,真是可怕的责任,Benjamin,我们命中注定要失去所在之人,不然我们怎么知道,他们在我们生命中有多重要呢?
百度网友086fb94
1、Maybe some things last.
有些东西,是亘古不变的。

2、You never know what's coming for you!

你永远也不清楚……接下来会发生什么

3、Some days I feel different than the day before.

有时候,我感觉一切和前一天大不一样了。