求翻译!!!!!

1。Thegood-looking,red-facedEnglishmaninsuitgavemetheimpressionthathemustathomehavebee... 1。The good-looking ,red-faced Englishman in suit gave me the impression that he must at home have been a hunting man.
2。i was now in a relaxed mood and had no desire to see the Englishman make a fool of himself.
3。As he entered his teen years,his talent became more and more obvious.
4。In 1961,however,he entered an international competition for young singers--and he won!
5。The Italian tenor began to tour the world,bring opera music to evertone.
你淘气的天使
1。The good-looking ,red-faced Englishman in suit gave me the impression that he must at home have been a hunting man.
那个长相英俊,红着脸,穿着西装的英国男人给我的影响就是他在他的家乡曾经是个猎人。
2。i was now in a relaxed mood and had no desire to see the Englishman make a fool of himself.
我现在心情很放松,并不希望看到那个英国男人出丑。

3。As he entered his teen years,his talent became more and more obvious.
当他到了青春期的时候,他的才华便的越来越明显。

4。In 1961,however,he entered an international competition for young singers--and he won!
不过,在1961年,他参加了一场国际性的青年歌手大赛——并且获胜了!

5。The Italian tenor began to tour the world,bring opera music to evertone.
这位意大利男高音开始周游世界,为所有人带去歌剧音乐。(怀疑evertone拼写错了,应该是everyone。)

希望对你有帮助~

天上~
蓝色的ACG
1。好看,红脸穿西装英国人给我的,他必须在家里是一个狩猎人的印象。
2。我现在在一个轻松的心情,也没有希望看到英国人自己做一个傻瓜。
3。当他走进他的青少年时期,他的天赋变得越来越明显。
4。1961年,不过,他进入了一个年轻歌手的国际竞争 - 他赢了!
5。意大利男高音开始周游世界,带来歌剧音乐evertone。
血色龙卷风
1。好看,脸就红了,英国人在适合给我的印象,他必须在国内是狩猎的人。
2。 我现在心情舒畅,没有希望看到英国人自己笨蛋。
3.As进入自己的青少年时期他的才能变得越来越明显。
1961年4.In,然而,他进入了一个国际竞争青年歌手——而他赢了!
5.The意大利男高音开始游览世界,evertone将歌剧音乐。
奇迹迷失了
1 脸好看的,英国人在适合给我的印象,他必须在国内是狩猎的人。
2我现在心情舒畅,没有希望看到英国人自己笨蛋。
3。当他进入他的青少年时期他的才能变得越来越明显
4。1961年,然而,他进入了一个国际竞争青年歌手——而他赢了!
5 这位意大利男高音开始游览世界,evertone将歌剧音乐。