希望大家帮我翻译一下,谢谢了~~~~~~~~~~

Reportscanbepresentedverbally,forexampleatameeting,buttheyareusuallypresentedinwritin... Reports can be presented verbally,for example at a meeting,but they are usually presented in writing.

The main purpose of any report is to provide the information needed for decisions to be made and action taken.

A report should have a very definite structure:
Begin with a business memo(or business letter):See example on business report outline.
flower1386
Reports can be presented verbally,for example at a meeting,but they are usually presented in writing.
报告可以口头介绍,比如在开会,但一般一写作。

The main purpose of any report is to provide the information needed for decisions to be made and action taken.
所有的报告的主要目的是提供给信息需求要做的决定和有效的行动。

A report should have a very definite structure:
Begin with a business memo(or business letter):See example on business report outline
一份报告一定要非常明确的结构:
开始于一个商务备忘录(或商业信函):看比如商务报告大纲
liu19900912
第一段翻译,报告可以口头介绍,比如在开会,但一般是写作。
第二段翻译,所有的报告的主要目的是提供给信息需求要做的决定和有效的行动。
第三段翻译,一份报告一定要非常明确的结构:开始于一个商务备忘录(或商业信函):看比如商务报告大纲。
翻译绝对正确,请采纳为答案吧!谢谢了
hunterubo
报告可以通过口头提交,例如在一次会议上口头提交报告,但通常情况下,报告是通过书面形式提交的。
任何一个报告的主要目的是提供为做出决定及采取行动做需要的信息。
一份报告应该有一个非常明确的结构:
开始写上商务便函的字样(或商业信函):请在商务报告纲要中参照样本。
你是水蜜桃
报告可以口头提出,例如在一次会议上,但他们通常以书面形式提出。

对任何一个报告的主要目的是为决策提供必要的提出和采取的行动的信息。

报告应载有一个非常明确的结构:
首先业务备忘录(或商业信函):见业务报告大纲的例子。
a275659073
报告可以口头介绍,比如在开会,但一般一写作。
所有的报告的主要目的是提供给信息需求要做的决定和有效的行动。
一份报告一定要非常明确的结构:开始于一个商务备忘录(或商业信函):看比如商务报告大纲