求翻译!!!!

英语翻译Mavis
知道合伙人教育行家

您好!
译文如下:
————————————
Our body needs a lot of engery every day. So we should eat enough food. If we're too thin, we'll often feel tired, even have health problems. However, we can't only eat the food we like. In order to keep healthy, we must eat a balanced diet. A balanced diet simply means a diet of every food. That's because, different foods help our body in different ways. What kinds of food do we need mostly? How much do we need? The following diagram will tell us.(原文此处US有误,不应该大写,低级错误)
我们的身体每天都需要大量的能量,因此要保证食物摄入充足。身体太瘦弱的话,往往很容易疲惫,甚至引发健康问题。但是,我们不能偏食,为了身体健康,必须要饮食均衡。一顿均衡的饮食意味着要摄入各种食物,因为每一种食物都对身体有不同的帮助。那么那样食物是我们最需要的?要摄入多少?请看下面的表格。
-------
左列:
kinds of the food 食物的种类
grain 谷物
fruit and vegetable 水果、蔬菜
meat, milk and diary 肉、牛奶和乳制品
oil, fast food 油、快餐/速食
-------
中间列:
Funtion 功能
food like bread, noodles and rice, give us energy to run and jump
面包、面条和饭等食物可以帮助我们获得进行跑步、跳跃等运动的能量
food like pork, __ and fish, help build our muscles; food like milk and cheese, help keep our teeth and bones strong
猪肉、__和鱼肉等食物可帮助我们长肌肉;牛奶、奶酪等食物可以帮助强健我们的牙齿和骨头
food like oil, ice cream and butter, give us fat
油、冰淇淋和黄油等食物,可以让我们获得脂肪
-------
右列:
how much to eat 摄入量
many/much 很多
many 很多
some 少许
a little 一点点
-------
66. Why should we eat many grains every day?
A. Because they give us most of engery
译文:
我们每天为什么要吃那么多谷物?
谷物能为我们提供能量。
选A的原因:表格中间列第二行。

67.How much ice cream should we eat day?(这里漏了一个单词,应该是every day)
C. A little
译文:
我们每天要吃多少冰淇淋?
一点点
选C的原因:表格右下角答案。D选项不符实,little的量比 a little还少。
追答
楼主下次图片清晰点...八百度近视的我看得很辛苦...
中间列那个看不清的看到了,是mutton,羊肉。。
Lonfer365

1.开门见山直接回答知识点
2.对相关知识点进行延伸
3.规范排版,内容充实更容易通过认证哦
4.补充参考资料(没有可以忽略哦~)

cc提拉米苏dd
请问你需要什么翻译。请你详细说明,我好知道你的需求,
好啊来啊干
盘盘焉囷囷焉0
文字呢?????