谁能帮我翻译下下面一段英语 急用 谢谢

ideally,freshplanttissuesshouldbeusedforphytochemicalanalysisandthematerialshouldbepl... ideally,fresh plant tissues should be used for phytochemical analysis and the material should be plunged into boiling alcohol within minutes of its collection .sometimes,the plant under study is not at hand and material may have to be supplied by a collector living in another continent.
alternatively,plants may be dried before extraction. If this is done,it is essential that the drying operation is carried out under controlled conditions to avoid too many chemical changes occurring. It should be dried as quickly as possible,without using high temperatures,preferably in a good air draft. Once thoroughly,plants can be stored before analysis for long periods of time.
indeed, analyses for flavonoids,alkaloids,quinones and terpenoids have been successfully carried out on herbarium plant tissue dating back many years.
sucre2008
经过修改如下:(可以让人读得通的~~)

理想情况下,新鲜植物组织应当用于植物化学成分分析。而且材料应放入煮沸的酒精里泡上数分钟。有时,所研究的植物不在手边,材料可能不得不由一个生活在另一个大陆收藏家来提供。
另外,植物最好是是干燥后再提取。如果这样做,干燥作业最好是在受控条件下进行,以免发生化学变化太多,这是十分重要的。应当尽快干燥,避免高温环境,最好是在一个良好的空气环境下。一旦彻底干燥,植物可以在被用来分析前储存很长一段时间。
事实上,对于黄酮,生物碱,醌和萜类化合物的分析已经在很多年前的植物组织标本上成功地进行过了。
wsdbcdg
ideally,fresh plant tissues should be used for phytochemical analysis and the material should be plunged into boiling alcohol within minutes of its collection .sometimes,the plant under study is not at hand and material may have to be supplied by a collector living in another continent.
alternatively,plants may be dried before extraction. If this is done,it is essential that the drying operation is carried out under controlled conditions to avoid too many chemical changes occurring. It should be dried as quickly as possible,without using high temperatures,preferably in a good air draft. Once thoroughly,plants can be stored before analysis for long periods of time.
indeed, analyses for flavonoids,alkaloids,quinones and terpenoids have been successfully carried out on herbarium plant tissue dating back many years.

请键入文字或网站地址,或者上传文档。
取消
朗读将英语译成中文(简体)
理想情况下,新鲜植物组织应当用于植物化学成分分析和材料应放入沸水内,其收藏分钟酒精之中。有时,所研究的植物是不是在手,材料可能已经由一个生活在另一个大陆收藏家提供。
另外,植物可能是干燥后才能提取。如果这样做,这是十分重要的干燥作业是在受控条件下进行,以免发生化学变化太多。应当尽快干燥,不使用,最好是在一个良好的空气高温草案。一旦彻底,植物可以储存之前很长一段时间的分析。
事实上,黄酮,生物碱,醌和萜类化合物分析已成功地进行了植物组织标本可以追溯到很多年。
qiyedaren
理想情况下,新鲜植物组织应当用于植物化学成分分析和材料应放入沸水内,其收藏分钟酒精之中。有时,所研究的植物是不是在手,材料可能已经由一个生活在另一个大陆收藏家提供.
另外,植物可能是干燥后才能提取。如果这样做,这是十分重要的干燥作业是在受控条件下进行,以免发生化学变化太多。应当尽快干燥,不使用,最好是在一个良好的空气高温草案。一旦彻底,植物可以储存之前很长一段时间的分析。
事实上,黄酮,生物碱,醌和萜类化合物分析已成功地进行了植物组织标本可以追溯到很多年。
最理想的情况是,新鲜的植物组织应该用于植物化学分析和材料应该被陷入沸腾的酒精数分钟内,这种植物可能藏在学习不近,资料可能不得不供应的收藏生活在另一个大陆。
另外,植物干之前提取。如果这样的话,最重要的是该干燥的操作控制状况下进行以避免太多的化学变化发生。它应该被干燥尽可能快,不使用高温,最好是在好空气汇票。一旦深入,植物可以被储存在分析上很长一段时间。
事实上,论述,并分析比较了黄酮类、生物碱、公司记者和萜类化合物已经成功地进行植物组织标本馆可追溯到很多年。