这篇英语文章翻译是什么

Testscoresmakeyoueitherhappyorsadandyourparentspayhighattentiontoyourtestresults.Yous... Test scores make you either happy or sad and your parents pay high attention to your test results. You spend days filling in blanks, trying to make the best a (92) to question after question. Maybe you tried your hardest or maybe you n (93) tried! What you need to remember is that a test is a picture of your ability from just one day. It consists of some pieces including your health, your personality, your interests, and your motivation. You need to look at all the pieces to get a clear i (94) of your progress. So whether your scores are higher than you thought, or l (95) than you had hoped, try not to think of them as what you will be at last. It probably c (96) you why your scores have become the focus of your life. The purpose of a test is to check how much you have learned about a subject. It not only helps make your newly acquired knowledge forever, but also enables you to find out what needs to spend more time improving. If you’re p (97) with the results, encourage yourself to work for a further aim. If disappointment has overcome you, ask your teacher and your parents to help you set a reasonable goal for improvement. Most exams are about to test your skill in certain subject areas such as math, language and arts. Some compare your skills to other students’ skills from across the country, o (98) just test whether or not you have mastered a specific skill. These scores can be very puzzling…even to adults. You should speak to both your teacher and your parents to find out what they mean in your educational journey. It is important to take a correct attitude towards test scores. 展开
百度网友8536fc41b
测试成绩让你无论是高兴还是悲伤,你的父母高度重视您的测试结果。你花天填空,努力做出最好的一个又一个问题。也许你尽最大的也许你能尝试!你需要记住的是一个测试你的能力是从一天的图片。
它由一些包括你的健康,你的个性,你的兴趣,和你的动机件。你需要看所有的作品得到一个清楚的,我对你的进步。因此,不管你的分数高于你的思想,或L(95)比你所希望的,尽量不认为它们是你将在最后。
兴业你的分数已经成为你生活的焦点。一个测试的目的是检查你有多少关于一个主题的教训。它不仅有助于使你新学到的知识永远,但也可让您找出需要花费更多的时间来提高。如果你是P型的结果,鼓励自己工作。
ř目的。如果克服了你失望,请你的老师和你的父母来帮您设置一个合理的目标改进。大多数考试即将测试,如数学,语言,艺术的某些学科领域的技能。一些来自全国各地的比较啊,自己的技能,其他学生的技能只是测试。
ER或您有没有掌握特定的技能。这些分数可以是非常令人费解...甚至成年人。你应该向你的老师都和你的父母,了解他们在您的教育之旅的意思。重要的是要采取正确的态度,对考试成绩。

我可是原创哦!
jjk741741
测试成绩让你无论是高兴还是悲伤,你的父母高度重视您的测试结果。你花天填空,努力做出最好的一个又一个问题。也许你尽最大的也许你能尝试!你需要记住的是一个测试你的能力是从一天的图片。
它由一些包括你的健康,你的个性,你的兴趣,和你的动机件。你需要看所有的作品得到一个清楚的,我对你的进步。因此,不管你的分数高于你的思想,或比你所希望的更低,尽量不认为它们是你将在最后。
兴业你的分数已经成为你生活的焦点。一个测试的目的是检查你有多少关于一个主题的教训。它不仅有助于使你新学到的知识永远,但也可让您找出需要花费更多的时间来提高。如果你是P型的结果,鼓励自己工作。
ř目的。如果克服了你失望,请你的老师和你的父母来帮您设置一个合理的目标改进。大多数考试即将测试,如数学,语言,艺术的某些学科领域的技能。一些来自全国各地的比较啊,自己的技能,其他学生的技能只是测试。
ER或您有没有掌握特定的技能。这些分数可以是非常令人费解...甚至成年人。你应该向你的老师都和你的父母,了解他们在您的教育之旅的意思。重要的是要采取正确的态度,对考试成绩。