英语翻译,拒绝电脑

Lionsaretheonlycatsthatliveingroups,whicharecalledprides.Pridesarefamilyunitsthatmayi... Lions are the only cats that live in groups, which are called prides. Prides are family units that may include up to three males, a dozen or so females, and their young. All of a pride's lionesses are related, and young females typically stay with the group as they age. Young males eventually leave and establish their own prides by taking over a group headed by another male.
Only male lions boast manes, the impressive long hair that encircles their heads. Males defend the pride's land which may include some 100 square miles (259 square kilometers) of grasslands or open woodlands. These animals mark the area with urine, roar threateningly to warn invaders, and chase off animals that invade their land.
Female lions are the pride's primary hunters. They often work together to catch antelopes, zebras, and other large animals of the open grasslands. Many of these animals are faster than lions, so teamwork pays off.
After the hunt, the group are often fighting over the sharing of the kill, with young lions at the bottom of the order. Young lions do not help to hunt until they are about a year old. Lions will hunt alone if the opportunity presents itself, and they also steal kills from wolves or wild dogs.
Lions have been well-known throughout history for their courage and strength. They once traveled around most of Africa and parts of Asia and Europe. Today they are found only in parts of sub-Saharan Africa, except for one very small population of Asian lions that survives in India's Gir Forest.
__Vincent丷
狮子是唯一一种群居生活的猫科类动物,这个群体叫狮群.狮群的成员包括最多3只雄狮,12只左右的雌狮,还有他们的后代组成的.一个狮群中的雌狮都是近亲,年轻的雌狮基本上都在群体成长,而年轻的雄狮最后都是会离开狮群,然后通过打败另一个狮群的雄狮去建立它自己的群体.
只有雄狮有引以为豪的鬃毛,那令人印象深刻的围绕在他们头部的长毛发。雄狮捍卫着狮群的包括大概100平方英里(259平方公里)草原或者空旷的林地的领地。这些动物用尿液来标记区域,威胁性地咆哮以警告入侵者,还会赶走那些入侵它们领土的动物。
雌狮是狮群最主要的捕食者。它们经常合作去捕猎羚羊,斑马还有其它在大草原的大型动物。这些动物中大部分都跑得比狮子快,所以团队工作很重要。
捕杀之后,群体通常会争夺共享的猎物?年幼的狮子是第二个享用食物的。年幼的狮子在一岁之前是不会帮忙捕杀猎物的。狮子还是会独自进行捕杀,如果只有它自己了现猎物。狮子也会从狼还有野狗中偷取猎物。
狮子在它们的整个历史中以它们的勇气和力量一直被人们所知。它们曾经在大部分非洲和部分亚洲还有欧洲迁徙过?如今,狮子只在撒哈拉沙漠以南的非洲部分地区被发现,除了非常少数的亚洲狮生活在印度吉尔森林之外。

全部自己打出来的,有的地方翻译不是很到位。请谅解。
蛋壳小窝
狮子是唯一群居小猫,称为伴娘。伴娘是家庭单位,可能包括三男性,一打左右的女性,他们的幼鸟。骄傲的是母的关系,并年轻女性通常留在集团,因为他们的年龄。青年男性,最终离开,可以建立自己的一组通过接管而将由另一名男子的过程。

只有男性狮子自夸鬃毛颜色最让人印象深刻的长头发,带上自己的头上。男性的骄傲的地捍卫可能会包括一些100平方英里(259平方公里),草地和开着的森林地。这些动物马克的地区、大声警告威胁尿兵力,解决掉入侵的动物,他们的土地。

女狮子是骄傲的主要的猎人。他们经常一起工作来赶上羚羊、斑马和其他大型动物,开放的草原。许多这些动物的速度比狮子,所以团队有回报的。

每次捕猎之后,该组织经常争执不休,分担杀死少壮狮子,在底部的秩序。诗34:10少壮狮子捕猎协助,直到他们大约一岁时。狮子将只能独自狩猎如果机会展现在杀死,他们也偷由狼或野生狗。

狮子有知名历史上为他们的勇气和力量。他们曾游历非洲的大部分地区和部分亚洲和欧洲。今天,他们只出现在撒哈拉以南的非洲地区,只有一个人口稀少的亚洲狮子,印度幸存吉尔森林。
飘过的8
狮子是在群体,这是所谓标榜只活猫。普赖德是家庭为单位,可能包括三个男性,一打左右的女性,他们的年轻。一个骄傲的母狮都是相关的,年轻女性通常与他们的年龄组住院。年轻男性最终离开,并建立了自己的另一只雄性的领导一个小组,采取了自豪。只有雄狮鬃毛吹嘘,令人印象深刻的长头发,围头。男性保卫自豪的土地,草原或开阔的林地其中可能包括约100平方英里(259平方公里)。这些动物标志的轰鸣声,拥有尿,威胁地警告入侵者,驱赶动物入侵他们的土地。雌性狮子是骄傲的猎手。他们经常一起追赶羚羊,斑马,以及在开放大草原等大型动物。这是许多动物比狮子快,因此合作不负有心人。追捕后,本集团经常为了争杀共享的命令,与年轻的狮子在底部。幼狮队不帮打猎,直到他们对一岁。狮子会单独狩猎,如果有机会呈现自己,他们也偷杀狼或野狗从。狮子会得到很好的强度和整个历史上著名的勇气。他们曾走遍非洲,亚洲和欧洲的大部分部件。今天,他们被发现仅在撒哈拉以南非洲地区,除了一个非常小的,在印度的吉尔森林生存的亚洲狮人口。
我啊额外
狮子是唯一群居小猫,称为伴娘。伴娘是家庭单位,可能包括三男性,一打左右的女性,他们的幼鸟。骄傲的是母的关系,并年轻女性通常留在集团,因为他们的年龄。青年男性,最终离开,可以建立自己的一组通过接管而将由另一名男子的过程。

只有男性狮子自夸鬃毛颜色最让人印象深刻的长头发,带上自己的头上。男性的骄傲的地捍卫可能会包括一些100平方英里(259平方公里),草地和开着的森林地。这些动物马克的地区、大声警告威胁尿兵力,解决掉入侵的动物,他们的土地。

女狮子是骄傲的主要的猎人。他们经常一起工作来赶上羚羊、斑马和其他大型动物,开放的草原。许多这些动物的速度比狮子,所以团队有回报的。