翻译成中文

Ourhometownusedtobeverybeautiful.Butnowitispoluted.Theenvironmentinourhometownisveryi... Our hometown used to be very beautiful.But now it is poluted.
The environment in our hometown is very important for our lives . We need the fresh air, the clean water and so on . In the past, there were many trees around us ,the air was fresh and the river was clean.But now,people cut down many trees. Air pollution and water polloution are very serious .The environment around us becomes very terrible.
We should do something to protect the environment.
快,翻译成中文
静心为文
我们的家乡过去非常漂亮,但是现在被污染了。
我们家乡的环境对于我们的生活来说是十分重要的。我们需要清新的空气,干净的水等等。过去我们周围有许多树,空气是清新的,河流是干净的。但是现在,人们砍掉了许多树。空气污染和水污染是非常严重的。我们周围的环境变得十分糟糕。
我们需要做一些事情来保护我们的环境。
pppfffy
我们的家乡过去非常美丽。但是现在被污染了。
我们家乡的环境对于我们的生活非常重要。我们需要新鲜的空气,干净的水等等。在过去,我们周围有许多树,空气新鲜,水也很干净。但是现在,人们砍伐了许多树木。空气污染和水污染十分严重。我们周围的环境变得非常可怕。
我们应该做些事来保护环境。