帮我翻译一下几句话

1。Inthebook,whenshegrowsup,shefindsoutthatwhatreallymakesherhappyisnothowslimshelooks... 1。In the book, when she grows up, she finds out that what really makes her happy is not how slim she looks, but how much she loves both her inner and outer beauty.
2。I wants girls to read this and feel that it's OK to be themselves------and to understand that every girl can be beautiful no matter what size and shape she is.
eeENJOY
知道合伙人教育行家
An English major with TEM8 & BEC HIGHER

1. In the book, when she grows up, she finds out that what really makes her happy is not how slim she looks, but how much she loves both her inner and outer beauty.
在书中,当她长大后,她发现真正令她快乐的并不是自己看起来有多苗条,而是她有多欣赏自己外在和内在的美丽。

2. I wants girls to read this and feel that it's OK to be themselves------and to understand that every girl can be beautiful no matter what size and shape she is.
我希望女孩们都去读这本书,去领悟做自己并没有什么不好——她们会明白无论高矮胖瘦,每个女孩都可以很漂亮。
家贫爱贫爱子孙n
在这本书,当她长大后,她认为,真正使她感到很高兴并不是微她看上去,但多少她喜欢她的两个内部和外部美。 2。i要女孩读这和觉得\的确定,将自己——和理解,每个女孩可以美丽无论大小和形状她。
kongzhenese
在这本书里,当她长大后,她发现真正使她快乐的不是自己看起来多苗条,而是她热爱自己内在的和外在的美。
我想让女孩们读读它并感受到,做自己才是最好的,还有希望她们明白,无论身材如何,每个女孩都是漂亮的
机戎戎06Y
1.在这本书中,当她长大后,她发现真正可以让她开心不在于她看起来苗条,但她是多么爱她的两个内在和外在美。
2.我想要的女孩读过这本觉得自己是可以的——并且了解每个女孩很漂亮无论如何她大小和形状。
水柔恋
1。当她长大以后,从书里她发现真正使她感觉快乐的不是她看起来有多苗条,而是她有多热爱自己内心和外在的美丽。
2。我想让女孩子来读这些然后觉得她们只要做自己就好,她们要懂得每个女孩都可以变得美丽,无论她身材怎样。
Na_B_
1,在书中说,当她长大时,她发觉真正让她感到开心不是她看起来有多苗条,而是她有多爱她内在和外在的美
2。我想让女孩们知道和感受到做自己是很好的,也想她们明白每个女孩都能变得很漂亮,无论她们是怎样的体格和外形