急求翻译 5

The“businessofcharity”isundergoingrapidchanges.Well-heeleddonorsaredinedbyorganizatio... The “business of charity” is undergoing rapid changes. Well-heeled donors are dined by organizations desperate for a share of the new Information Age wealth. The new giving classes created in the last two decades are discriminating and pragmatic anxious to see their charitable investments pay for dividends. Being solicited more money, charity find it harder to recruit volunteers or paid-staff willing to sacrifice time and money for the cause.
Charity organizations have played an indispensable role in raising money for social emergencies for those living in difficulties. In 2003, China was hit by the sudden outbreak of Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS), in the decade-long campaign of the Hope Project, which has given money to finance kids in rural villages to go to school. The aims of Mother’s Water Cellar Project are to solve drinking water problems in China’s arid in the western regions.
The author is to offer several solutions to the problems in China’s charity. It must cultivate China’s modern charity conception, beautify the incentive system and accelerate the accumulation of charity resources, and establish a system which combines self-discipline and be mutual legal discipline. Several notions must be held in creative tension in order to forge a new ear of charity.
要自己翻译的,不要网络词典翻译的。语句要通顺。
ailianniya
“慈善”业务正经历着快速的变化。有钱的捐助者进餐的机构急需一份新信息时代的财富。新给类创造了在过去的二十年间是歧视、语用急切地想要见到自己慈善投资支付股息。正在征询更多的钱,慈善发现将较难招募志愿者或paid-staff愿意牺牲自己的时间和金钱的原因。

慈善机构起到了不可替代的作用为社会突发事件在筹集资金对于住陷入困境。在2003年,中国遭到的突然爆发SARS(严重急性呼吸道综合症,十几年希望工程的活动,具有捐了钱在农村金融的孩子上学。母亲的目标水窖工程解决饮用水问题的乾燥的在中国西部地区。
我就是严瀚
“慈善”业务正经历着快速的变化。有钱的捐助者进餐的机构急需一份新信息时代的财富。新给类创造了在过去的二十年间是歧视、语用急切地想要见到自己慈善投资支付股息。正在征询更多的钱,慈善发现将较难招募志愿者或paid-staff愿意牺牲自己的时间和金钱的原因。
慈善机构起到了不可替代的作用为社会突发事件在筹集资金对于住陷入困境。在2003年,中国遭到的突然爆发SARS(严重急性呼吸道综合症,十几年希望工程的活动,具有捐了钱在农村金融的孩子上学。母亲的目标水窖工程解决饮用水问题的乾燥的在中国西部地区。
作者是为几提供解决问题的中国慈善机构。它必须培养中国现代慈善概念、美化激励机制,加快慈善资源的积累,建立自律相结合的制度,相互法律专业。几个概念都必须保持在有创造性的张力为了伪造进入一个新的时代慈善事业。
fysteven
非网络在线翻译:
“慈善事业”正经历着快速变革。有财富的捐助者被各个组织吞噬来分享新信息时代的财富。在近20年形成的捐赠阶级富有辨别能力并且积极务实地看待他们的慈善投资能够带来分红。因为更多的金钱的渴望,慈善组织发现现在更难去吸收志愿者或者愿意牺牲时间和金钱的有偿职员来达成这个目的。慈善组织在以筹集资金来对那些饱受困难的人们提供社会紧急救助的方面扮演了不可或缺的角色。在2003年,中国遭遇了突然爆发的非典(SARS),在长达十年的希望工程中,那些捐赠资金被用来帮助农村儿童上学。母亲水窖工程的目标便是解决中国干燥的西部区域的饮水难问题。
作者是要提供若干种方法来解决中国的慈善问题。解决办法必须逐渐形成中国现代慈善的概念,优化激励系统并且加快慈善资源的累积,建立一个符合自身规则并相互法律原则的体系。几点建议必须被用来创造紧张气氛,以此努力完善一个新的慈善事业。
临风待远行2

“慈善机构的业务”在经历快速变化。富有的的捐赠者被进餐附近的的组织危急为一个股的新的信息时代财富。新的给类创建在最后二十年在区别,务实渴望看到他们的慈善投资支付