帮我翻译一下中文

Iusuallygetupatsixa.meveryday.Ithenhavemybreakfastathalfpastsix.Afterthat,igetallmyth... I usually get up at six a.m everyday. I then have my breakfast at half past six. After that, i get all my things packed and go to school. I arrive at school usually at 7:15. At 8;00 our classes begin, we always have 6 class a day. We take a little break every 40min.
We all study very hard. 3;45 is the time when school is over. I arrive at home at 4;00. Soon i start to do my homework, i usually spend two hours doing my homework. Then i have supper and watch TV with my family.
I have a tiring but happy day
wo喜欢wo就爱
我通常六点起床营业每天。然后我吃早饭6点半。在那之后,我明白我的东西包装和去上学。我到学校通常是在7点15分了。在8;00上课开始,我们总会有6级一天。我们摘下了折断一切的40min。
我们都非常努力地学习。3,45这个时候放学了。我来到家里4片;00。不久,我就开始做家庭作业,我通常花费了两个小时做家庭作业。然后我吃晚饭了,看电视和家人在一起。
我有一个累,但快乐的一天
默sunny
我通常每天在6点起床,然后再6:30吃早饭。这之后我整理好东西去学校。通常在7:15到学校。8点我们开始上课,一天6节课。每四十分钟我们就休息一会。
我们学习都很努力,3::4放学。我到家时4点。然后我就开始做作业,通常要花两小时。然后我吃饭再和家人一起看电视。我每天很累却很开心
dumbbell123
我每天通常都会在6点早上起床。我会在6时30分吃早餐。然后,我会收拾好东西,准备上学去。我通常会在7时15分抵达学校。课堂会在8点开始。我们每天都会上6堂课。每40分钟我们都会小休片刻。

我们都很勤劳。学校会在下午3时45分放学。下午4时,我就到家了。回家不久后,我就会开始做功课。我通常都会花二小时做功课。做完功课后,我就会吃晚餐和和家人一起看电视。

我虽然疲惫但是觉得这是开心的一天。