英文高手来帮忙翻译一下,在线翻译软件的不要,谢谢 10

科学技术的飞速发展给世界带来了翻天覆地的变化。数学作为自然科学的基础,她的“广泛应用性”得到了充分体现。为了更好地迎接新技术革命的挑战,世界各国纷纷将关注点放在了培养具有... 科学技术的飞速发展给世界带来了翻天覆地的变化。数学作为自然科学的基础,她的“广泛应用性”得到了充分体现。为了更好地迎接新技术革命的挑战,世界各国纷纷将关注点放在了培养具有较高数学素养的人才上,强化数学应用教学己成为许多国家教育部门的共识。 展开
印象派佳佳

回答和翻译如下 :

科学技术的飞速发展给世界带来了翻天覆地的变化。数学作为自然科学的基础,她的“广泛应用性”得到了充分体现。为了更好地迎接新技术革命的挑战,世界各国纷纷将关注点放在了培养具有较高数学素养的人才上,强化数学应用教学己成为许多国家教育部门的共识。

The rapid development of science and technology has brought about tremendous changes in the world. Mathematics as the basis of natural science, her "extensive application" has been fully reflected. In order to better meet the challenges of the new technological revolution, all countries in the world will focus on the cultivation of higher mathematics literacy talents, strengthen the teaching of mathematics application has become the consensus of the education sector in many countries.
追问
和谷歌翻译的一样啊?