那位大哥大姐 帮忙翻译下 谢谢 非常感谢!@!!一个专业 10

一、MAInternationalBroadcastJournalisamThiscourseisforinternationalstudentswhowanttogai... 一、MA International Broadcast Journalisam
This course is for international students who want to gain an in-depth understanding and a working knowledge of Broadcast Journalism. It offers students with a proven interest in news the chance to practise the subject in its British context while examining the profession from different international perspectives.

The course is taught by skilled practitioners in a School that has very strong links to key UK broadcast organisations. A large proportion of the teaching time on this course is dedicated to “hands on” broadcast journalism; students will be expected to find stories, record, edit and report them for radio and television. The Master’s element is not by dissertation but by journalism project.

The MA IBJ offers tuition in all practical aspects of radio and television journalism, as well as developing a critical understanding of the role of BJs in democratic society. It has been described by our External Examiner as being a course of ‘national importance’.

Birmingham School of Media is recognised as a centre of excellence in television production and interactive media training and education by Skillset, the UK Sector Skills Council for the audio visual industries.

Diane Kemp, the course director, has 11 years’ experience as a reporter, presenter and producer in BBC radio and TV as well as in commercial radio. She is a member of the Broadcast Journalism Training Council of the UK, which sets professional training standards for journalism in this country. Bob Calver, the deputy course director, has more than 18 years’ experience as a journalist and news editor in local and national BBC radio.
这个内容很重要,自己大概翻译了下 但是感觉不太准确。。希望达人帮忙翻译语句通顺和用词准确下!谢谢啊!跪求啊!别用那个英译汉语句 太假了 那个翻译出来的。

楼下的大哥 麻烦别用汉译英 直接翻译 ,那个太假了。。
百度网友a143e0cb08c
MA International Broadcast Journalisam

国际广播新闻专业 (硕士学位)

This course is for international students who want to gain an in-depth understanding and a working knowledge of Broadcast Journalism. It offers students with a proven interest in news the chance to practise the subject in its British context while examining the profession from different international perspectives.

本专业的设立,是为了让外国留学生深刻了解新闻广播以及获取其应用知识。 在以不同的国际视点考察专业知识的同时,为对新闻确有兴趣的学生提供在英国背景下实践该主题的机会。

The course is taught by skilled practitioners in a School that has very strong links to key UK broadcast organisations. A large proportion of the teaching time on this course is dedicated to “hands on” broadcast journalism; students will be expected to find stories, record, edit and report them for radio and television. The Master’s element is not by dissertation but by journalism project.

本专业由学派里经验丰富的从业人员来任教,这些人员与英国广播机构都有密切的联系。 大部分的教学时间都用于“实践式”新闻广播训练。 学生们被要求去挖掘故事,通过记录和编辑,通过广播和电视进行报道。 本硕士专业的评定标准不是通过专业论文而是通过新闻课题。

(先翻译两段,如果觉得可以的再翻)
momo_yn
本课程开设目的是针对有意深入理解和学习广播新闻知识的学生。该课程为对新闻确有兴趣的学生提供在英国国内实习的机会,同时审查该专业学生的不同国际视野。
本课程由学校资深专业人士教授,学校与英国主流广播机构有着深厚的渊源。“实干”广播新闻占据该课程大部分教学时间;安排学生们为广播电视寻找素材、记录、编辑和报道。硕士学位的考核项目同时包括学位论文以及新闻项目。
IBJ硕士课程为广播电视新闻实习部分提供全部费用,并开展主题为“广播新闻之民主社会角色的辩证思考”的课程。该课程被我们的校外主考官称之为“国宝级”课程。
伯明翰传媒学校被业界称作优秀电视产品和交互式传媒培训教育中心,声像产业的英国部门技术委员会。
戴安娜坎普,课程总监,拥有十一年从业经历,曾任英国广播公司的电台和电视台及商业电台的播音、主持及制片。她是英国广播新闻培训委员会的成员,该协会为本国的新闻从业者设立专业的培训标准。鲍伯凯尔文,课程副主任,拥有18年以上从业经历,曾任地方和英国国家广播电台的记者和新闻编辑。
q524068787
MA International Broadcast Journalisam
国际广播Journalisam马
本课程是为国际学生想要获得一个深刻的理解和工作经验的广播新闻。它给学生提供了证据的消息的兴趣机会练习课题,其英国上下文,而不同行业检查走势。
本课程教导我们在一所学校专业技术人员有非常强壮的连接到关键英国广播机构。大比例的教学时间在本课程致力于“动手的广播新闻;学生们将发现的故事、记录、编辑和报告他们的收音机和电视。主人的元素而不是用论文新闻项目。
IBJ硕士的学费在所有的实际方面提供广播电视新闻以及发展的一个关键的理解BJs在民主社会的角色。它已经被我们的外在考官作为课程的全国范围内的重要性”。
伯明翰学校的媒体公认为卓越的工具在在电视制作和互动媒体Skillset培训和教育,英国领域的技术委员会视听产业。
黛安娜粗毛,课程导师,有11年左右的当记者的经历,交单人和生产者在英国广播公司(BBC)和电视以及在商业电台。她是一名广播新闻训练局制定,英国的标准等方面的专业培训新闻在这个国家。鲍勃Calver,副课程指导者,有超过1800年的经验,一个新闻记者和新闻编辑在地方和国家英国广播公司(BBC)。

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
你再把语句整理一下吧!
鸭z1丶
一、马国际广播Journalisam

本课程是为国际学生想要获得一个深刻的理解和工作经验的广播新闻。它给学生提供了证据的消息的兴趣机会练习课题,其英国上下文,而不同行业检查走势。

本课程教导我们在一所学校专业技术人员有非常强壮的连接到关键英国广播机构。大比例的教学时间在本课程致力于“动手的广播新闻;学生们将发现的故事、记录、编辑和报告他们的收音机和电视。主人的元素而不是用论文新闻项目。

IBJ硕士的学费在所有的实际方面提供广播电视新闻以及发展的一个关键的理解BJs在民主社会的角色。它已经被我们的外在考官作为课程的全国范围内的重要性”。

伯明翰学校的媒体公认为卓越的工具在在电视制作和互动媒体Skillset培训和教育,英国领域的技术委员会视听产业。

黛安娜粗毛,课程导师,有11年左右的当记者的经历,交单人和生产者在英国广播公司(BBC)和电视以及在商业电台。她是一名广播新闻训练局制定,英国的标准等方面的专业培训新闻在这个国家。鲍勃Calver,副课程指导者,有超过1800年的经验,一个新闻记者和新闻编辑在地方和国家英国广播公司(BBC)。
Sixreaudy
一,马国际广播Journalisam
这当然是谁想要获得一个深入的了解,并通过广播新闻工作知识的国际学生。它提供了一个行之有效的兴趣在新闻实践的机会,在英国方面,从不同的主题,同时审查该专业学生的国际视野。

这门课是由一所学校,要重点英国广播组织非常紧密的联系熟练的从业人员。一个关于这门课程教学时间的很大一部分是致力于“手”播出新闻,学生将被要求寻找的故事,记录,编辑和广播电视报道他们。大师的元素是不是论文,而是由新闻项目。

马兴业银行提供的学费,广播和电视新闻的所有实际问题,以及发展一个在民主社会中的作用至关重要BJs理解。它被形容为我们的校外考官是一个'国家的重要性'课。

伯明翰媒体学院是公认的在电视节目制作中心和培训优秀的互动媒体和基本功,英国教育部门技能委员会的视听产业。

黛安肯普,课程主任,11年的经验,当过记者,主持人和英国广播公司电台及电视制作,以及在商业电台。她是广播新闻培训会的英国,其中规定在这个国家新闻专业培训标准的成员。鲍勃卡尔弗,副课程主任,拥有超过18年担任英国广播公司在地方和国家电台记者和新闻编辑的经验。