谁能帮我翻译一下?

Todayistuesday.I’mreallydusy.Ihavefourclassesinthemorning.Theyareenglish,math,chinese... Today is tuesday.I’m really dusy.I have four classes in the morning.They are english ,math,chinese and P.E.school starts at 7:25.I have English at 7:25.It’s my favorite subject.It’s very interesting.Then I have math at 8:20.It’sdifficuit but interesting .Next,I have chinese at9:15.Ialso like it because it’s fun.at 10:30,I have P.e it’srelaxing.I have iunch at 12:00.And I have two classes in the afternoon.All my classes finish at 4:30 P.M.After school,I do my homework at inght.Ihave a busy but happy school day. 展开
jacquelinekim
今天是周二,我真的很忙。 我早上要上四节课,它们是英文,数学,语文和体育课。 学校四点开始上课,我在7:25有英语课,这是我最喜欢的科目。它很有意思。然后我在8:20上数学课。 它很难但是很有趣。 接下来, 9:15有语文课。 我也很喜欢,因为它有很多的乐趣。 10点半是体育课,它是很轻松的课。 我在12点的时候吃午饭。我在下午有两节课。 全部的课在下午4:30结束。 放学后, 我在晚上做作业。 我在学校度过了很忙但是很愉快的一天。
丫头和蝈蝈
今天是星期二,我真的很忙。我早上有四节课,分别是英语、数学、语文和体育。课从7:25开始,我在那时上英语课。这是我最喜欢的课。它很有趣。然后我在8:20上数学课。数学很难但很有趣。接下来是9:15的语文课。我同样喜欢它因为它很有趣味。体育课时在10:30,它很让人放松。我在12:00吃午饭。然后下午我有两节课。我的所有课在下午4:30结束。放学后,我在晚上做作业。上学的日子,我过得忙碌但快乐!