求翻译以下句子

一.开头句型1.Asfaras...isconcerned2.Itgoeswithoutsayingthat...3.Itcanbesaidwithcertaintyth... 一.开头句型
1.As far as ...is concerned
2.It goes without saying that...
3.It can be said with certainty that...
4.As the proverb says,
6.It`s generally recognized that...
7.It`s likely that ...
8.It`s hardly that...
9.It’s hardly too much to say that...

二.衔接句型
A case in point is ...
As is often the case...
For all that...In spite of the fact that...
Further, we hold opinion that...
However , the difficulty lies in...
Similarly, we should pay attention to...
As has been mentioned above...

三.结尾句型
I will conclude by saying...
It may be safely said that...
Therefore, in my opinion, it’s more advisable...
From what has been discussed above, we may safely draw the conclusion that….
The data/statistics/figures lead us to the conclusion that….
▌假▌小差d529a45
据…有关

不用说…

可以这样断定…

正如谚语所说:

这是公认的……

很有可能…

这不是什么……

这不算太多……
一个典型的例子是…

这是常有的事…

对于所有的…。尽管这个事实……

此外,我们认为认为…

然而,困难在于…

同样地,我们应注意到……

就像我已经上面所提到的…
最后,我要说…

它可谨慎说…

因此,在我看来,这是…更明智。

通过以上讨论,我们可以得出结论,…。

种种数据使我们得出这样一个结论,…。
snk1
句子呢?
huangjc507
一.开头句型

1。据…有关
2。不用说…
3。可以这样说断定…
4。正如谚语所说:
6。这是公认的……
7。很有可能…
8。这不是什么……
9。这不是什么太多的说……
二.衔接句型
1.最后,我要说…
2.它可谨慎说…
3.因此,在我看来,这是…更明智。
4.通过以上讨论,我们可以得出结论,…。
5.数据/数据/数字使我们得出这样一个结论,…。
1.一个典型的例子是…
2.这是常有的事…
3.对于所有的…。尽管这个事实……
4.此外,我们认为认为…
5.然而,困难在于…
6.同样地,我们应注意到……
7.就像我已经上面所提到的…
三.结尾句型
百度网友3c98581c9
句子呢?