strengthen帮我造句简单的句子、

不要网上抄的、一定要够简单的。... 不要网上抄的、一定要够简单的。 展开
谁来主宰823
知道合伙人教育行家
Lecturer

strengthen

音标:|ˈstreŋθn|

义项:

to become stronger; to make sb/sth stronger 加强;增强;巩固

变形:

过去分词: strengthened 过去式: strengthened

现在分词: strengthening 第三人称单数: strengthens

造句:

Her position in the party has strengthened in recent weeks.

最近几个星期以来,她在党内的地位有所增强。

Yesterday the pound strengthened against the dollar.

昨天,英镑对美元的汇率上升了。

Repairs are necessary to strengthen the bridge.

这座桥需要加固。

The new evidence will strengthen their case.

新的证据将使他们的论据更为充分。

上海辞书出版社
zanmei312
working out everyday can strengthen his ability.
boyzone_
Being a man,I must strengthen my mental spirit.
西西果冻xi
The wind strengthened during the night.
百度网友479343e
You should do some exercises to strenghthen what we learn today.