帮我翻译一下这些英语的意思,谢谢

Ilovedyou;evennowImayconfess,Someembersofmylovetheirfireretain;Butdonotletitcauseyoum... I loved you; even now I may confess,
Some embers of my love their fire retain;

But do not let it cause you more distress,
I do not want to sadden you again.
Hopeless and tongue-tied, yet I loved you dearly
With pangs the jealous and the timid know;

So tenderly I loved you, so sincerely,

I pray God grant another love you so.
sorry杨亚威
我爱你,即使现在我可以承认,
一撮余烬我爱情的火还存留着。

但不要让这将使你更痛苦的时候,
我不想再次刺伤你的心。
绝望和说不出话来,但我爱你付出沉重代价
嫉妒与疼痛和灰心的人知道。

所以,温柔的我爱你,如此真诚的,

我恳求上帝是如此爱你
为啥要这样爱
正确:我爱你,即使现在我可以承认,
一撮余烬我爱情的火还存留着。

但不要让这将使你更痛苦的时候,
我不想再次刺伤你的心。
绝望和说不出话来,但我爱你付出沉重代价
嫉妒与疼痛和灰心的人知道。

所以,温柔的我爱你,如此真诚的,

我恳求上帝是如此爱你。