谁能帮我翻译一下

ThisMarineNoticeadvisesseafarers,CoastalPilots,shipownersandothersectorsofthemaritime... This Marine Notice advises seafarers, Coastal Pilots, shipowners and other sectors of the maritime industry of changes to the administration of medical examinations leading to the issue of a Certificate of Medical Fitness as required by Marine Orders Part 9 Health – Medical Fitness (MO9).
The Australian Maritime Safety Authority (AMSA) has a statutory responsibility to ensure that medical examinations of Australian seafarers and Coastal Pilots are conducted at a consistent standard across the country and that they remain in line with Australia’s obligations under both the International Labour Organization’s Medical Examination (Seafarers) Convention, 1946 (ILO Convention 073) and Regulation I/9 of the International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers 1978, as amended.
Commencing on 1 June 2011, the administration of all AMSA medical examinations leading to the issue of a Certificate of Medical Fitness under Marine Orders Part 9, including the booking of an appointment, will be administered by Health Services Australia (trading as Medibank Health Solutions (MHS)) on behalf of AMSA.
A key element of the new service will be the establishment of a central booking system for all AMSA medical examinations. Upon calling the toll free central booking telephone number the seafarer will be asked their location and to nominate a day and time on which they wish the medical examination to be conducted. The appointment will then be arranged by MHS and the seafarer will be contacted and informed of their medical examination arrangements. The number to call to book an AMSA medical examination will be: 1300 277 904.
A three month transition period will apply from 1 March 2011 to 31 May 2011, where a seafarer may elect to make their appointment for an AMSA medical examination through either the new central booking system or by contacting an existing Medical Inspector of Seamen (MIS), as listed on the AMSA website: www.amsa.gov.au.
As of 1 June 2011, all AMSA medical examinations leading to the issue of a Certificate of Medical Fitness must be booked through the new central booking system administered by MHS on 1300 277 904. From this date seafarers will no longer be able to make appointments directly with the Medical Inspector of Seamen.
匿名用户
这个海洋通知海员、沿海的飞行员,建议船东和其他行业的变化的海上产业管理导致体检证书的问题的医疗健康,要求9部分海洋订单MO9健身球(——医疗健康)。 澳大利亚海事机关(AMSA)法定责任,确保医疗检查的澳大利亚海员和沿海飞行员在同一标准进行在全国和持续线都与澳大利亚义务国际劳工组织的医疗检查(海员1946年)公约》(ILO会议073)和调节我/ 9的国际公约培训、认证的标准及当值1978年的海员修正。
由二○○八年六月一日管理2011年,导致AMSA体检证书的问题在医疗健康部分海洋订单,包括订购的9预约,将由澳大利亚卫生服务健康保险公司交易就像MHS医疗解决方案(代表AMSA)。 一个关键的因素的新服务将设立中央预订系统对所有AMSA体检。文章根据中央预订上提供的免费电话号码船员将被要求他们的位置和推荐一个日期和时间,他们希望进行体检。约会将安排和海员MHS将会与他们联系,告诉他们的体格检查安排。这个数字AMSA打电话预订一张体检将:1318 277 904
三个月过渡时期2011年3月11日起生效,2011年5月31日,在一名海员,让他们可以选择一个约会AMSA医学检查通过任何一个新的中央的预约系统或联络现有海员的医疗检查(错误)所列在AMSA网站:www.amsa.gov.au。 2011年6月1日起,所有的AMSA体检导致问题的医疗健康证明书必须档期已预约了新一届中央的预约系统管理上MHS 1300 277 904。从即日起海员再也不能预约直接与医疗生产技术课的船员。
匿名用户
这个建议海员海事公告,沿海飞行员,船东和向领导到一个问题,因为健康证明书由水部分订单9条健康体检管理规定的变化航运业等行业 - 医疗器械(MO9)。
澳大利亚海事安全局(岩寺)有法定责任确保澳大利亚海员和沿海飞行员体检进行在全国一致的标准,而且他们在与澳大利亚的义务线仍在向国际劳动组织的体检(海员)公约,1946年(国际劳工组织公约第073)条和国际公约的I / 9条对培训,发证和值班标准海员1978年,修订。
2011年6月1日开始,所有岩寺医疗导致的健康证明书根据第9部分海洋常规检查的问题,包括建立一个预约管理,将管理工作由澳大利亚健康服务(如卫生健康保险公司交易解决方案( MHS)的)对岩寺代表。
一个新的服务的关键因素将是对所有岩寺医疗检查中央预约制度的建立。当呼叫中心预订免费电话号码将被要求海员他们的位置,并提名的日期和时间上,他们希望进行体检。这项任命将被安排MHS和海员将接触和他们的体检安排通知。要拨叫的号码进行预订一岩寺体检将是:1300 277 904。
三个月的过渡期将自2011年3月1日至2011年5月31日,凡海员可以选择或者通过新的中央预订系统或通过联系现有的医疗海员督察(MIS系统),使他们一岩寺体检预约,作为上市岩寺网站:www.amsa.gov.au.
截至2011年6月1日,所有岩寺导致的健康证明书签发医生检查必须通过新的中央预订预订由MHS的管理制度是1300 277 904。从该日起将不再海员能够使医学与海员督察直接任命。
百度网友292d126
这个建议海员海事公告,沿海飞行员,船东和向领导到一个问题,因为健康证明书由水部分订单9条健康体检管理规定的变化航运业等行业 - 医疗器械(MO9)。
澳大利亚海事安全局(岩寺)有法定责任确保澳大利亚海员和沿海飞行员体检进行在全国一致的标准,而且他们在与澳大利亚的义务线仍在向国际劳动组织的体检(海员)公约,1946年(国际劳工组织公约第073)条和国际公约的I / 9条对培训,发证和值班标准海员1978年,修订。
2011年6月1日开始,所有岩寺医疗导致的健康证明书根据第9部分海洋常规检查的问题,包括建立一个预约管理,将管理工作由澳大利亚健康服务(如卫生健康保险公司交易解决方案( MHS)的)对岩寺代表。
一个新的服务的关键因素将是对所有岩寺医疗检查中央预约制度的建立。当呼叫中心预订免费电话号码将被要求海员他们的位置,并提名的日期和时间上,他们希望进行体检。这项任命将被安排MHS和海员将接触和他们的体检安排通知。要拨叫的号码进行预订一岩寺体检将是:1300 277 904。
三个月的过渡期将自2011年3月1日至2011年5月31日,凡海员可以选择或者通过新的中央预订系统或通过联系现有的医疗海员督察(MIS系统),使他们一岩寺体检预约,作为上市岩寺网站:www.amsa.gov.au.
截至2011年6月1日,所有岩寺导致的健康证明书签发医生检查必须通过新的中央预订预订由MHS的管理制度是1300 277 904。从该日起将不再海员能够使医学与海员督察直接任命。
luhuanyun520
这个建议海员海事公告,沿海飞行员,船东和向领导到一个问题,因为健康证明书由水部分订单9条健康体检管理规定的变化航运业等行业 - 医疗器械(MO9)。
澳大利亚海事安全局(岩寺)有法定责任确保澳大利亚海员和沿海飞行员体检进行在全国一致的标准,而且他们在与澳大利亚的义务线仍在向国际劳动组织的体检(海员)公约,1946年(国际劳工组织公约第073)条和国际公约的I / 9条对培训,发证和值班标准海员1978年,修订。
2011年6月1日开始,所有岩寺医疗导致的健康证明书根据第9部分海洋常规检查的问题,包括建立一个预约管理,将管理工作由澳大利亚健康服务(如卫生健康保险公司交易解决方案( MHS)的)对岩寺代表。
一个新的服务的关键因素将是对所有岩寺医疗检查中央预约制度的建立。当呼叫中心预订免费电话号码将被要求海员他们的位置,并提名的日期和时间上,他们希望进行体检。这项任命将被安排MHS和海员将接触和他们的体检安排通知。要拨叫的号码进行预订一岩寺体检将是:1300 277 904。
三个月的过渡期将自2011年3月1日至2011年5月31日,凡海员可以选择或者通过新的中央预订系统或通过联系现有的医疗海员督察(MIS系统),使他们一岩寺体检预约,作为上市岩寺网站:www.amsa.gov.au.
截至2011年6月1日,所有岩寺导致的健康证明书签发医生检查必须通过新的中央预订预订由MHS的管理制度是1300 277 904。从该日起将不再海员能够使医学与海员督察直接任命。
d49qg1
一天莫扎特看见一位路旁卖艺的年老盲人,在一角落拉小提琴,他认识到这个老人演奏的是他的其中一曲,这个老人演奏一会但是他前面的帽子还是空的,没有人往里面放一分钱。莫扎特问这个老人:你经常演奏莫扎特的曲子吗?
“是的,先生”这个老人回答说。“现在每个人都知道莫扎特并且都喜欢他的音乐”
莫扎特从老人那里接过小提琴并开始演奏,他演奏的如此好以至于每个过路人开始听这个美妙的音乐,一会,老人的帽子装满了钱。这个老人充满敬佩,并非常惊讶这个人能演奏如此美妙。他问莫扎特:“请问您是谁,先生”
“您的同行,一个和你一样穷途潦倒的音乐人”
这是莫扎特把这个小提琴给了老人并离开了。

啊 这么高手啊!等我翻译完都完事了,汗呢 呵呵

参考资料: 百度一下