求西班牙问翻译高手帮我翻译一段文字吧,在线等答案,谢谢啦~~

这段文字贸促会要求翻译成英文,但本人连中文都不知道,怎么翻译呀?所以在这里求救了。DECLARAMOSBAJOJURAMENTOQUETODOSLOSDATOSQUECO... 这段文字贸促会要求翻译成英文,但本人连中文都不知道,怎么翻译呀?所以在这里求救了。

DECLARAMOS BAJO JURAMENTO QUE TODOS LOS DATOS QUE CONTIENE ESTA FACTURA SON EL FIEL REFLEJO DE LA VERDAD Y QUE LOS PRECIOS INDICADOS SON LOS REALMENTE A PAGARSE.
DECLARAMOS EN IGUAL FORMA QUE NO EXISTEN CONVENIOS QUE PERMITAN ALTERACIONES DE ESTOS PRECIOS.
THE NET WEIGHT IS THE PRODUCTS PLUS THE PRIMARY PACKING.
FOB VALUE.
DECLARAMOS BAJO JURAMENTO QUE LOS PESOS NETOS DECLARADOS POR PRODUCTO SON LOS PESOS NETOS DE LOS PRODUCTOS EN SI MISMOS MAS SU EMBALAJE PRIMARIO.
Silence_sunj
声明,誓言在条例草案中包含的所有信息是对真理的真实反映,显示的是实际支付的价格。
宣布以同样的方式,目前并无任何协议,允许这些价格的变化。
加上产品的净重量是初级包装。
离岸价格。
在宣誓声明,净重按产品声明的货物净重自己本身内的内包装
A statement, pledged to the Bill contains all the information is a true reflection of the truth, shows the actual price paid.
Announced in the same way, there are no agreements, allowed these price changes.
Plus the net weight is the primary product packaging.
FOB.
In the sworn statement, net weight of goods declared by product within the packaging itself
百度网友f417e40806
声明,誓言在条例草案中包含的所有信息是对真理的真实反映,显示的是实际支付的价格。
宣布以同样的方式,目前并无任何协议,允许这些价格的变化。
加上产品的净重量是初级包装。
离岸价格。
在宣誓声明,净重按产品声明的货物净重自己本身内的内包装
A statement, pledged to the Bill contains all the information is a true reflection of the truth, shows the actual price paid.
Announced in the same way, there are no agreements, allowed these price changes.
Plus the net weight is the primary product packaging.
FOB.
In the sworn statement, net weight of goods declared by product within the packaging itself .
这段吧。
望采纳。
liujin673567
声明,誓言在条例草案中包含的所有信息是对真理的真实反映,显示的是实际支付的价格。
宣布以同样的方式,目前并无任何协议,允许这些价格的变化。
加上产品的净重量是初级包装。
离岸价格。
在宣誓声明,净重按产品声明的货物净重自己本身内的内包装

DECLARE UNDER OATH THAT ALL INFORMATION CONTAINED IN THIS BILL ARE THE TRUE REFLECTION OF THE TRUTH AND THE PRICES SHOWN ARE ACTUALLY PAID.
DECLARE IN THE SAME WAY THAT THERE ARE NO AGREEMENTS TO ALLOW CHANGES TO THESE PRICES.
THE NET WEIGHT PLUS THE PRODUCTS IS THE PRIMARY PACKING.
FOB VALUE.
DECLARE UNDER OATH THAT THE NET WEIGHTS ARE DECLARED BY PRODUCT NET WEIGHT OF THE GOODS THEMSELVES OVER THE IMMEDIATE PACKAGING
jamonjamon
天哪,这么复杂说的,其实就是要你对着条例发誓,货品的价格和重量是真实的。买卖双方没有任何私下的协议。说白了废纸一张,两个国家制度不同,管不了那么多的。。