求翻译感谢信

求翻译这段话“非常感谢您慷慨解囊、无私奉献的给予了我们小小的机构的经济支持,我们将会妥善利用这些来之不易的资金,让有特殊需要的学生享有更优质的服务。”以感谢信的形式用英文... 求翻译这段话“非常感谢您慷慨解囊、无私奉献的给予了我们小小的机构的经济支持,我们将会妥善利用这些来之不易的资金,让有特殊需要的学生享有更优质的服务。”以感谢信的形式用英文写出来,非常感谢! 展开
百度网友aa2b409e6
Thank you very much for your generosity, the selfless contributions has given us a small agency financial support, we will properly use these hard-won funds, let the students enjoy with special needs better quality of service. "