帮忙翻译以下。。谢谢大家

希特勒是德国国家社会主义工人党(德文:Nationalsozialismus)即国社党(缩写音译为:纳粹党(德文:Na希特勒照片(10张)zi,即Nationalsozi... 希特勒是德国国家社会主义工人党(德文:Nationalsozialismus)即国社党(缩写音译为:纳粹党(德文:Na希特勒照片(10张)zi,即Nationalsozialismus的缩写)的主席和德意志第三帝国的元首,他使德国走向强大,是第二次世界大战的发动者和头号战犯,而且是种族歧视的“鼻祖”。[世界近代历史上具有举足轻重影响的人物。著名的演讲家、政治家和冒险的军事家、心理学家、建筑学家、画家。](偏褒义,但是事实) 展开
翎翅
Hitler was the president of National Socialist German Workers Party (German: Nationalsozialismus) namely the Socialist Party (Nazi Party). Nazi, which is the abbreviation of Nationalsozialismus . He was the head of The Third Reich. He led Germany to power and provoked the Second World War. He was the number one war criminal. He was racist and encouraged hatred toward Jewish people and carried out the biggest racial massacre in the history. [The people have a significant impact the world's modern history, well-known speaker, politicians and military strategist, psychologists, architects, painters.] (Complimentary, maybe, but the fact)
中括号里的内容和前面的不一致,好像是从标题上节选出的。文尾小括号里的是个人评论性的内容。
另外关于种族歧视的“鼻祖”似乎用词不当,所以译文修改了一些。