高手帮忙翻译下·谢谢 了!! 10

Part of the President’s speech that drew a fe... Part of the President’s speech that drew a few chuckles  from the classroom here was when he said, you know, if  you think you are gonna be successful by being a rapper or a basketball star or a reality star, that’s probably not gonna happen. We had a little bit of laughter here in the classroom.
Then came the next wave of destruction, massive tsunami waves.

First, one came to shore, rocking boats in its way. Then a few minutes later, helicopter showed another wave strong enough to reverse the direction of a river.
It swept buildings off their foundations and kept moving.

Take a look at the cars in the upper part of the screen, rushing to escape the approaching water. Tsunami warnings stretched through the Pacific from Australia to here in Hawaii, where sirens are sounding every hour warning people along the coast to evacuate. People are lining up for fuel
Then came the next wave of destruction, massive tsunami waves.

First, one came to shore, rocking boats in its way. Then a few minutes later, helicopter showed another wave strong enough to reverse the direction of a river.
It swept buildings off their foundations and kept moving.

Take a look at the cars in the upper part of the screen, rushing to escape the approaching water. Tsunami warnings stretched through the Pacific from Australia to here in Hawaii, where sirens are sounding every hour warning people along the coast to evacuate. People are lining up for fuel
Then came the next wave of destruction, massive tsunami waves.

First, one came to shore, rocking boats in its way. Then a few minutes later, helicopter showed another wave strong enough to reverse the direction of a river.
It swept buildings off their foundations and kept moving.

Take a look at the cars in the upper part of the screen, rushing to escape the approaching water. Tsunami warnings stretched through the Pacific from Australia to here in Hawaii, where sirens are sounding every hour warning people along the coast to evacuate. People are lining up for fuel
In Today’s TECH BYTES, the world’s top cell phone maker takes aim at Apple. Nokia has launched its first touch screen phone to rival the iPhone. The express music phone plays music and videos, stores eight gigas of memory and has a slightly smaller screen than the iPhone.

It also falls a little short on functions. Unlike the iPhone, you can’t use two fingers to zoom in and out of pictures and web pages. The Nokia phones will hit stores before the holidays and sell for about 400 dollars before any subsidies.
惊魂泪
总统的演说的一部分,吸引了一些笑从教室里这里的是当他说,你知道,如果你认为你将会成功,靠的是一个篮球明星,说唱歌手或司仪式歌手真实还是明星,那大概就是gonnahappen。我们有一些这里的笑声在教室里。

继之而来的是下一波的破坏、大海啸波浪。

首先,一个人来到岸边、摇摆的小船。然后几分钟后,直升飞机显示另一波强大到足以扭转方向上的。

它横扫建筑物脱离了地基和不断地移动。

看一看汽车在上方的画面,急于逃避即将到来的水。太平洋海啸警报伸展,通过从澳大利亚到这里在夏威夷,在每小时塞壬测深警告人们沿著海岸撤离。人们正在排队的燃料

继之而来的是下一波的破坏、大海啸波浪。

首先,一个人来到岸边、摇摆的小船。然后几分钟后,直升飞机显示另一波强大到足以扭转方向上的。

它横扫建筑物脱离了地基和不断地移动。

看一看汽车在上方的画面,急于逃避即将到来的水。太平洋海啸警报伸展,通过从澳大利亚到这里在夏威夷,在每小时塞壬测深警告人们沿著海岸撤离。人们正在排队的燃料

继之而来的是下一波的破坏、大海啸波浪。

首先,一个人来到岸边、摇摆的小船。然后几分钟后,直升飞机显示另一波强大到足以扭转方向上的。

它横扫建筑物脱离了地基和不断地移动。

看一看汽车在上方的画面,急于逃避即将到来的水。太平洋海啸警报伸展,通过从澳大利亚到这里在夏威夷,在每小时塞壬测深警告人们沿著海岸撤离。人们正在排队的燃料

在当今科技字节,世界上最大的手机制造商需要瞄准的苹果。诺基亚首次发起触摸屏手机到对手iPhone的。手机的表现音乐演奏音乐和视频,商店的内存和8 gigas都稍有小屏幕,比苹果。

它也属于有点缺少功能。不像苹果,你不能用两个手指来放大或缩小图片及网页。诺基亚手机会袭击商店在假期前大约400美元,仅卖之前任何补贴。
陈shu碗
总统的演说的一部分,吸引了一些报表
从教室里这里的是当他说,你知道的,如果
你认为你将会成功,靠的是一个篮球明星,说唱歌手或司仪式歌手真实还是明星,那大概是不会
发生。我们有一些这里的笑声在教室里。
继之而来的是下一波的破坏、大海啸波浪。

首先,一个人来到岸边、摇摆的小船。然后几分钟后,直升飞机显示另一波强大到足以扭转方向上的。
它横扫建筑物脱离了地基和不断地移动。

看一看汽车在上方的画面,急于逃避即将到来的水。太平洋海啸警报伸展,通过从澳大利亚到这里在夏威夷,在每小时塞壬测深警告人们沿著海岸撤离。人们正在排队的燃料
继之而来的是下一波的破坏、大海啸波浪。

首先,一个人来到岸边、摇摆的小船。然后几分钟后,直升飞机显示另一波强大到足以扭转方向上的。
它横扫建筑物脱离了地基和不断地移动。

看一看汽车在上方的画面,急于逃避即将到来的水。太平洋海啸警报伸展,通过从澳大利亚到这里在夏威夷,在每小时塞壬测深警告人们沿著海岸撤离。人们正在排队的燃料
继之而来的是下一波的破坏、大海啸波浪。

首先,一个人来到岸边、摇摆的小船。然后几分钟后,直升飞机显示另一波强大到足以扭转方向上的。
它横扫建筑物脱离了地基和不断地移动。

看一看汽车在上方的画面,急于逃避即将到来的水。太平洋海啸警报伸展,通过从澳大利亚到这里在夏威夷,在每小时塞壬测深警告人们沿著海岸撤离。而
笨蛋是金
在总统讲话的一部分,提请几个笑从教室?这里时,他说,你知道,如果?你以为你是会被作为一个说唱歌手或篮球明星或一个真人秀明星,这可能不会成功?发生。我们有一点点的笑声在这里的教室。
然后是下一波的破坏,大规模的海啸。

首先,一来到岸边,船摇其方式。然后,几分钟后,直升机发现一拨强大到足以扭转河流的方向。
它席卷了他们的基础建筑,并保持移动。

需要在屏幕上半部分的汽车外观,急于逃避即将到来的水。海啸警报通过太平洋延伸到这里,从澳大利亚在夏威夷,那里的警报器是冠冕堂皇的沿海每隔一小时撤离警告人们。人们排队燃料
然后是下一波的破坏,大规模的海啸。

首先,一来到岸边,船摇其方式。然后,几分钟后,直升机发现一拨强大到足以扭转河流的方向。
它席卷了他们的基础建筑,并保持移动。

需要在屏幕上半部分的汽车外观,急于逃避即将到来的水。海啸警报通过太平洋延伸到这里,从澳大利亚在夏威夷,那里的警报器是冠冕堂皇的沿海每隔一小时撤离警告人们。人们排队燃料
然后是下一波的破坏,大规模的海啸。

首先,一来到岸边,船摇其方式。然后,几分钟后,直升机发现一拨强大到足以扭转河流的方向。
它席卷了他们的基础建筑,并保持移动。

需要在屏幕上半部分的汽车外观,急于逃避即将到来的水。海啸警报通过太平洋延伸到这里,从澳大利亚在夏威夷,那里的警报器是冠冕堂皇的沿海每隔一小时撤离警告人们。人们排队燃料
在今天的科技字节,世界最大的手机制造商需要在苹果公司的目标。诺基亚已经推出了首款触摸屏手机媲美iPhone。快车音乐手机播放音乐,视频,存储记忆牡蛎和八个具有比iPhone略小的屏幕。

它也属于一个功能有点短。不同的是iPhone,你可以不使用两个手指来放大和缩小图片和网页了。诺基亚手机在假期前将达到商店和400美元左右之前出售的任何补贴。
朗读显示对应的拉丁字符的拼音