请各位英语高手帮我翻译一下这篇文章,谢谢I know my life

IhaveheardpeoplecomplainastheyageofwhattheymayhavemissedWelliftheycomplainthenthatisf... I have heard people complain as they age of what they may have missed
Well if they complain then that is for them,because for 30 years I have had your kiss
I know not of things I could have had in a life that is past
I do know that I am blessed with your love,a love that lasts
If I look back in time and say,"I missed something and I desire"
I think of your loveand to say I would trade a thing would make me liar
I could look back in time and say,"I could have had"
I had you,to want anything else would be just mad
I know as a young husband I gave up what some may feel were the best years of their lives
Well I gave up nohing,I feel sorrow for them,I had more because you are my wife
Yes I know how to look back in time,I know my life
I would not change a thing because you are my wife
Regret, why should I do such a thing
For I am proud to wear my wedding ring
Theyhad fast cars and fast times
I had you,a wife so very fine
What did they have that I did not
Well what ever it was I am sure it was not a lot
You are my past,my present and my future
We have lived our past, you are my present and I pray to be blessed with you in my future
I had more joy,more laughter,more love and more pleasure
Because what I have with you is more than can be measured
沽酒问茶殷勤写你
我所听到的人抱怨他们随着年龄的增长,可能已经错过了什么
如果他们抱怨那,因为我已经30年你的吻
我不知道我能有东西在生活的过去
我知道我是何等的蒙福,带着你的爱,爱的永恒的东西
如果我回顾从前,说,“我错过了一些,我渴望”
我认为你的loveand说我愿意一件事会让我最会说谎的人
我可以看看及时回来,说,“我可以有“
我有了你,想要什么就会疯了
我知道作为一个年轻的丈夫我放弃了一些可能会觉得是最好的他们生命的前几年
好吧,我放弃了nohing,我感觉到悲伤,我有更多的,因为你是我的妻子
是的,我知道如何时回头看的时候,我知道我的生命
我不会改变什么,因为你是我的妻子
遗憾的是,我为什么要做这样的事
因为我骄傲地穿我的结婚戒指
他们快速行驶的汽车和更快的圈速
我有了你,一个妻子非常好
他们有什么我没说
哦,那是我相信的时候并不是很多
你是我的过去,我现在和我的未来
我们住我们的过去,你是我的礼物,我求你赐福与我的未来
我有更多的欢乐,大家更大的笑声,更多的喜爱,更大的乐趣
因为我和你不仅仅是可以被测量
深邃且亲切灬小牛8509
我听到有人抱怨他们的年龄是他们可能已经错过如果他们抱怨,那是他们的,因为30年来我已经有了你的吻我不知道的事情我可能有生命在过去我知道我有你的爱,真爱如果我回首往事的时候说,“我错过了什么,我渴望”我认为你爱说我会用一个东西会让我撒谎我可以回顾过去,说,“我也”我有你想要其他任何会抓狂的我知道,作为一个年轻的丈夫,我放弃了一些可能是生命中最好的几年我放弃了没有,我感到悲伤,我有更多的因为你是我的老婆是的,我知道如何找回来,我知道我的生命我不会改变任何事情因为你是我的老婆遗憾的是,我为什么要做这样的事情我很骄傲的戴着结婚戒指有快车和快速时报我拥有你,妻子很好他们怎么也不是我好,这是我相信这不是很多你是我的过去,现在和未来我们住我们的过去,你是我的现在和我祈祷祝福与你在我的未来我有更多的快乐,更多的笑声,更多的爱,更多的快乐因为我与你不仅仅是可以衡量的