英语翻译,现翻现选最佳答案,不推期

howdoyoustudyforatest?doyoulearnenglishbyreadingaloud?haveyoueverbeenstudiedwithagrou... how do you study for a test?
do you learn english by reading aloud?
have you ever been studied with a group?
yew傲
how do you study for a test?
你是如何为考试学习的呢?
do you learn english by reading aloud?
你是通过大声朗读来学习英语的吗?
have you ever been studied with a group?
你曾经参加过学习小组吗?

我觉得这样翻译已经很准确了,希望你能满意我的回答,谢谢哦
lovemydream
how do you study for a test? 你怎样学英语准备考试?
do you learn english by reading aloud? 你是通过朗读学英语的吗?
have you ever been studied with a group?这是个错句,应为:Have you ever studied with a group?你曾经和一小组一起学英语吗?
☆快乐圆圆☆
How do you study for a test?
您怎样为测试而学习?

Do you learn English by reading aloud?
您是否通过大声读学会英语?

Have you ever been studied with a group?
您曾和小组一起学习吗
windyecho
你怎样为考试而学习?
你曾经为了学习英语而大声朗读吗?
你是否有过小组合作研究的经验?
笑友相7629
为了应付考试,你怎么学英语
你有没有通过大声朗读学英语
你有没有组成一个小组学英语
datoulee
考试前你是怎样复习的?
你是否通过大声朗读来学习英语?
你是否参加过任何学习小组?